Πιθανοί υποψήφιοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Όλο και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε ονόματα υποψηφίων βουλευτών στα διάφορα κόμματα. Το iefimerida.gr δημοσιεύει μια μακρά λίστα με ονόματα δυνητικών υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, που πιθανώς προέρχονται από διαρροές της Χαρ. Τρικούπη, και δεν δείχνουν να απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, στην Κρήτη θεωρούνται πιθανά τα ακόλουθα ονόματα υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ:

 

Ηράκλειο: Η απόσυρση του Βασίλη Κεγκέρογλου που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στον δήμο Μίνωα Πεδιάδος, από όπου έλκει την καταγωγή του, ανοίγει μια θέση. Υποψήφιοι θα είναι ο πρώην βουλευτής (επί πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου) Φραγκίσκος Παρασύρης, ο Φραγκίσκος Λαμπρινός (γιος του νυν δημάρχου Ηρακλείου) η Ελένη Βατσινά και ο Χρήστος Στρατάκης (γιος του πρώην βουλευτή) καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παύλος Μπαριτάκης και Λάμπρος Βαμβακάς. Ακούστηκαν και άλλα ονόματα, όπως ο Σταύρος Τζεδάκης, ο 30άρης και μέλος της ΚΕ Μιχάλης Φακουρέλης καθώς και ο Παύλος Σκουλάς ανιψιός του γνωστού μουσικού η αντιδήμαρχος Ηρακλείου Μαρία Καναβάκη. Δεν είναι βέβαιο ωστόσο ότι θα είναι τελικώς υποψήφιοι.

Χανιά:

Υποψήφιοι θα είναι η πρώην βουλευτής Λίτσα Κουρουπάκη, ο Τάσος Κουρουπάκης (περιφερειακός σύμβουλος), ο Σπύρος Σοφιανός (πρόεδρος Τεχνικού Επιμελητηρίου).

Ρέθυμνο:

Ο πρώην αντιπεριφερειάρχης Μανώλης Χνάρης

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content