Όλα καλά και… ευλογημένα στο Επιμελητήριο!

Με σημερινή ανακοίνωσή του, το Επιμελητήριο Ηρακλείου γνωστοποιεί αυτό που έχουμε γράψει από χθες, ότι δηλαδή κατά τη χθεσινή συνεδρίαση αναδείχθηκε νέα Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου η κα Αμαλία Νινιράκη.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης:

Σύνθεση νέας Διοικητικής Επιτροπής Επιμελητηρίου Ηρακλείου 

Η κ. Αμαλία Νινιράκη

Νέα Γενική Γραμματέα ανάδειξε κατά τη χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση του το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, μετά την παραίτηση του κ. Μανώλη Σφυρή από την αντίστοιχη θέση.

Με μυστική ψηφοφορία, όπως προβλέπει ο επιμελητηριακός νόμος, η κα Αμαλία Νινιράκη αναδείχθηκε νέα Γενική Γραμματέας του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. 

Να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που εκλέγεται γυναίκα ως μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η κα Νινιράκη είναι μαθηματικός και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον χώρο της Εκπαίδευσης και της Δια Βίου Μάθησης. 

 

Πέραν τούτων, ουδέν. Σαν να μην τρέχει τίποτε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου και όλα κυλούν εκεί ομαλά και αψεγάδιαστα!

Καμία αναφορά δεν γίνεται στις αποχωρήσεις δυο παρατάξεων, καμία αναφορά στην ένταση που επικράτησε, καμία αναφορά στους προβληματισμούς που αναπτύχθηκαν.

Όλα καλά και… “άγια”, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου, λοιπόν.

Αναμένουμε τώρα να δούμε τη συνέχεια. Γιατί, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δεν είναι δυνατό να μην υπάρξει συνέχεια, όταν γίνονται τόσες καταγγελίες από τις παρατάξεις των κ. Μελισσείδη και Σφυρή, που αμφισβητούν τη νομιμότητα της σημερινής διοίκησης.

Δυστυχώς, οι διοικούντες το διχασμένο Επιμελητήριο Ηρακλείου ακολουθούν πλέον πορεία που μόνο τα συμφέροντα των μελών του δεν υπηρετεί…

 

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ