ΟΑΚΑ, Ηράκλειο και στο βάθος … Βρυξέλλες

«Πως τα προλαβαίνει», «θα μας τρελάνει» και πολλά άλλα είναι οι φράσεις που ακούγονται από φίλους και… όχι μόνο, του Λευτέρη Αυγενάκη, αναφορικά με το έργο και τη δράση του..

Με τη δράση του από τη μία.. αγκαλιάζει όλα τα αθλήματα. Από την άλλη ο ίδιος βρίσκεται παντού. Κυριολεκτικά!

Στο ΟΑΚΑ για την επέτειο των 40 χρόνων από την κατασκευή του εμβληματικού σταδίου της χώρας, στο Ζαρό για τον «Γύρο του Ζαρού για καλό σκοπό» που είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, στο 11ο Faistos Cup ξιφασκίας στις Μοίρες, στις Γούρνες δίπλα στους νέους που καινοτομούν στην έκθεση InnoDays 2022, στον ποδοσφαιρικό αγώνα Α.Ο. Αρχανών Γιούχτας 2010 –  Άρης Πετρούπολης, στο ΒΑΚ, στον αγώνα Βόλευ ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΙ – Φοίνικας Σύρου, δίπλα στην ενεργειακή κοινότητα του Αρκαλοχωρίου, μια περιοχή την οποία έχει επισκεφτεί πολλές φορές λόγω του σεισμού, που πλέον τον νιώθουν δικό τους άνθρωπο.

Και βέβαια προλαβαίνει να βρεθεί στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί την ελληνική αποστολή της Εθνικής Ομάδας Πυγμαχίας. Και όπως μαθαίνω… πετάει ήδη για Βρυξέλλες στη σύνοδο Υπουργών Αθλητισμού της ΕΕ.

Με αυτά και με αυτά ο Λευτέρης κάνει περήφανους τους φίλους του για την επιλογή τους και οι αυτοί που τον έχουν κρίνει αυστηρά… μάλλον το ξανασκέφτονται.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content