Ο Θεοδωρικάκος ξεμασκαρώνει τον Βαρουφάκη

 

Ξεμασκαρώνει απόλυτα τον Γιάνη Βαρουφάκη, με σημερινές δηλώσεις του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, λίγες ημέρες μετά την επίθεση που δέχθηκε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ο κ. Θεοδωρικάκος, αφού καταδίκασε την επίθεση που δέχθηκε ο κ. Βαρουφάκης σε εστιατόριο των Εξαρχείων, σχολίασε την αλλοπρόσαλλη στάση του μετά το συμβάν, τονίζοντας ότι δεν συνέδραμε στο έργο των αρχών.

«Λυπάμαι να πω ότι ο κ. Βαρουφακης συνεχίζει να συμπεριφέρεται με πρωτοφανή ανευθυνότητα που δεν επιτρέπεται όχι σε πολιτικό αρχηγό, δεν επιτρέπεται ούτε σε ένα απλό πολίτη. Ο κ. Βαρουφάκης, ως υπουργός Οικονομικών έκανε τα πάντα για να χάσει η Ελλάδα πάνω από 100 δισ. ευρώ και όχι συγγνώμη να ζήτησε, αλλά παριστάνει ότι δεν το έχει καταλάβει μετά από τόσα χρόνια», είπε o υπ. Προστασίας του Πολίτη.

«Βγήκε εκείνο το βράδυ, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά ποιοι τον έχουν χτυπήσει διότι αυτό φαίνεται από τα ίδια τα βίντεο που υπάρχουν και είπε το επόμενο πρωινό ότι τον χτύπησαν κάποιοι άνθρωποι της νύχτας. Στη συνέχεια κατηγόρησε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη ότι προκαταλαμβάνει την αστυνομία και την δικαιοσύνη. Μα ο ίδιος λέει ψέματα γύρω από το ποιος τον χτύπησε, εκείνος πάει να προκαταβάλει τα πράγματα», πρόσθεσε.

«Ο κ. Βαρουφάκης έχει αστυνομική συνοδεία την οποία ο ίδιος επέλεξε να μην έχει μαζί του. Αντιλαμβάνεστε ότι αν είχε μαζί του τους αστυνομικούς που το κράτος έχει στείλει για να τον φυλάνε δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό», ανέφερε.

«Ο κ. Βαρουφάκης δεν ήθελε τις πρώτες αρκετές ώρες να συνδράμει στις έρευνες της αστυνομίας, δεν επέτρεπε στους συνεργάτες του να καταθέσουν και να έχει εικόνες η αστυνομία και παραπληροφορούσε τον κόσμο. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», τόνισε ο κ. Θεοδωρικάκος, χαρακτηρίζοντας “παραμύθια” όσο ειπώθηκαν από τον κ. Βαρουφάκη περί μπράβων της νύχτας».

«Ο κ. Βαρουφάκης μετατρέπει ακόμα και μια τρισάθλια επίθεση στο πρόσωπό του σε πολιτικό σόου, μήπως με αυτόν τον τρόπο καταφέρει και μπει στη Βουλή», κατέληξε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content