ΝΔ και Δήμος Ηρακλείου: Ο σχεδιασμός υλοποιείται

Δεν έγινε καθόλου τυχαία μια αποψινή ανάρτηση στο facebook του Προέδρου της ΝΟΔΕ Ηρακλείου κ. Βαγγέλη Καρκανάκη, ο οποίος έχει αναλάβει, μαζί με τους συνεργάτες του, το κύριο βάρος του συντονισμού των επαφών ενόψει των αυτοδιοικητικών επιλογών.

Αυτό που πρέπει όλοι πλέον να αντιληφθούν, είναι πως από τώρα και στο εξής, τίποτε δεν προχωρεί, αν δεν έχει εξασφαλίσει το “ο.κεϋ” της Πειραιώς, στα πλαίσια της πολιτικής ότι το πρώτιστο μέλημα του κόμματος είναι η διασφάλιση της μεγάλης νίκης της “κύριας και καθοριστικής μάχης”, που δεν είναι άλλη από τις εθνικές εκλογές.

Αλλα, ας δούμε την σημερινή ανάρτηση Καρκανάκη:ά,

Και τώρα, οι (απόλυτα έγκυρες) πληροφορίες της “Νέας Δράσης”:

Η απόφαση της ΝΟΔΕ που έχει την πλήρη έγκριση της Πειραιώς, είναι να μη γίνει διασπορά υποψηφίων Νεοδημοκρατών στα διάφορα ψηφοδέλτια. Αλλά να επιτευχθεί η εκλογή τους μέσα από την παράταξη εκείνη που θα σεβασθεί το χώρο, αλλά και θα είναι σε θέση να δώσει νικηφόρα αυτοδιοικητική προοπτική στο Δήμο Ηρακλείου. Και, πλέον όλοι γνωρίζουν ποιά παράταξη είναι αυτή… (όποιοι καμώνονται πως δεν το γνωρίζουν, είναι δικό τους θέμα).

Κατόπιν τούτου, τα τοπικα στελέχη της ΝΔ που για διάφορους λόγους “πολιορκούντο” από άλλους υποψηφίους Δημάρχους, ήδη έχουν ενημερωθεί για τη βασική γραμμή του κόμματος και με τη σειρά τους ενημερώνουν τους επικεφαλής των παρατάξεων που τους… “διεκδικούσαν”, ότι τελικά “δεν δύνανται”…

Αυτό, όπως είναι φυσικό, έχει απογοητεύσει κάποιους υποψηφίους Δημάρχους, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε γενικευμένες αλλαγές του προεκλογικού αυτοδιοικητικού τοπίου στο Ηράκλειο, ακόμα και με απρογραμμάτιστες μέχρι τώρα συγχωνεύσεις…

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ