Μεγάλοι ανθέλληνες οι επίσημοι Πακιστανοί!

Επειδή, ειδικά αυτούς τους δύσκολους καιρούς, πρέπει να τα παρακολουθούμε και να τα προσέχουμε όλα, διαβάστε και τούτη την είδηση:

 

Το Πακιστάν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό της Τουρκίας στη σύγκρουση που αναζωπυρώνεται στην Ανατολική Μεσόγειο κατόπιν κλιμάκωσης της έντασης από την Ελλάδα“, σύμφωνα με υψηλόβαθμο Πακιστανό αξιωματούχο.

Στον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter υποστηρίζοντας την Τουρκία στην τρέχουσα αντιπαράθεση της με την Ελλάδα στο Αιγαίο, υψηλόβαθμος αξιωματούχος του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης του Πακιστάν, Khurram Nawaz Gandapur, είπε ότι η χώρα του θα σταθεί στο πλευρό της Τουρκίας όπως έκανε και «κατά την περίοδο του Χαλιφάτου».

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Εμείς οι Πακιστανοί θα σταθούμε στο πλευρό των Τούρκων αδερφών μας. Αν χρειαστεί να χύσουμε το αίμα μας για εσάς θα το κάνουμε. Ήμαστε μαζί σας τον καιρό του Χαλιφάτου. Το ίδιο θα πράξουμε ξανά. Ας ευλογεί την Τουρκία ο παντοδύναμος αλλάχ».

 

Και τη μεν πακιστανική κυβέρνηση, “την έχουμε γραμμένη κανονικά”, όμως αυτό που εξοργίζει κανένα είναι το γεγονός ότι στην Ελλάδα έχουν βρεί καταφύγιο χιλιάδες Πακιστανοί, στους οποίους έχουμε δώσει στέγη, φαγητό και δουλειά. Η Μεσαρά, για παράδειγμα, είναι γεμάτη Πακιστανούς, πολλοί από τους οποίους είναι και “ζωηροί”, και κάθε λίγο και λιγάκι πρωταγωνιστούν σε καυγάδες και μαχαιρώματα.

Αυτοί οι φιλοξενούμενοί μας, άραγε, τί λένε για τις αθλιότητες που εκστομίζουν κατά της χώρας μας οι “αξιωματούχοι” τους; Δεν θα πρέπει τουλάχιστο να τους ρωτήσουμε;

Αν συμμερίζονται τις απόψεις του ανωτέρω μαϊμουνιού, που λέει πως οι Πακιστανοί θα χύσουν το αίμα τους για τους Τουρκαλάδες, τότε φιλοξενούμε ένα φίδι στον κόρφο μας!

“ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ