Με τη σφραγίδα της επιτυχίας ο Λευτέρης

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ως υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τρέχει πάνω κάτω σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι ανεξάρτητα από το υπουργικό πόστο που βρίσκεται κάνει το καθήκον του απέναντι στους πολίτες και στη χώρα και με το παραπάνω. 

Αυτό φαίνεται έχει γίνει αντιληπτό και από δημοσιογράφους που κάλυπταν την προηγούμενη κυβερνητική του δραστηριότητα και αναθεματίζουν το περίφημο rotation που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αποτέλεσμα ο Λευτέρης Αυγενάκης να βρεθεί στη θέση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Μάλιστα ένας από τους πιο γνωστούς δημοσιογράφους στο χώρο του αυτοκινήτου, ο Στράτης Χατζηπαναγιώτου, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media:

«Μόνο λιβανίζω; Τον ευγνωμονώ τον Αυγενάκη. Έκανε πραγματικότητα το όνειρο και έβγαλε το χώρο που υπηρετώ από τη μιζέρια. 

Όσο ζω λοιπόν και μπορώ να πατάω πλήκτρα θα μας το υπενθυμίζω…

Σύμφωνοι, ουδείς αναντικατάστατος, αλλά αγαπητοί, η ιστορία δεν επαναλαμβάνεται.

Υγ. Γμ τ Rotation”

Πιο ζωντανή απόδειξη της επιτυχίας του Λευτέρη Αυγενάκη στο πόστο του υφυπουργού Αθλητισμού, ίσως να μη υπάρχει. Και ξέρετε γιατί; Γιατί οι δημοσιογράφοι δύσκολα λέμε καλή κουβέντα για πολιτικό.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content