Κυριάκος Μητσοτάκης: 6 χρόνια Πρόεδρος της ΝΔ

Έξι χρόνια συμπληρώνονται από την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και με αφορμή την σημαντική αυτή επέτειο, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΝΔ Ηρακλείου Βαγγέλης Καρκανάκης, έκανε την ανάρτηση που ακολουθεί:

10/01/2016 – 10/01/2022

Συμπληρώθηκαν έξι χρόνια από την ημέρα που, με την ψήφο 405.000 Ελλήνων πολιτών, ο Kyriakos Mitsotakis αναδείχθηκε Πρόεδρος της ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Το ιστορικό μας κόμμα απέκτησε έναν άξιο ηγέτη, και στην συνέχεια η Ελλάδα έναν στιβαρό Κυβερνήτη.
Μέσα στο χρονικό διάστημα των έξι ετών, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με την μεθοδικότητα, την αποφασιστικότητά του και πολύ δουλειά, πέτυχε να χαράξει μια πορεία εντυπωσιακή, και για το κόμμα μας, αλλά και για την χώρα.
Με την εμπνευσμένη ηγεσία του, στην Νέα Δημοκρατία παγιώθηκε η ενότητα, η αξιοκρατία και η ανανέωση. Διευρύνθηκε η λαϊκή βάση της παράταξης, απέκτησαν υπόσταση τα κομματικά όργανα και κυριάρχησαν οι έννοιες της δημοκρατικής μεταρρύθμισης και του προοδευτικού θεσμικού εκσυγχρονισμού.
Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του, με όπλα την αλήθεια, την σοβαρότητα και την αξιοπιστία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξασφάλισε την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη του Ελληνικού λαού.
Ως Πρωθυπουργός, κέρδισε τον θαυμασμό φίλων αλλά και τον σεβασμό πολιτικών αντιπάλων. Αποκατέστησε την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, καθιστώντας την από παράδειγμα προς αποφυγή, σε παράδειγμα μίμησης. Κατάφερε δεινό πλήγμα στο λαϊκισμό και τους εκφραστές του και άνοιξε διάπλατα το δρόμο της προόδου και του εκσυγχρονισμού της χώρας, τηρώντας στο ακέραιο τις προεκλογικές του δεσμεύσεις, ακόμα και μέσα στη δίνη της πρωτοφανούς κρίσης που βιώνει σήμερα η Ελλάδα αλλά και όλος ο κόσμος.
Η Νέα Δημοκρατία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη επικεφαλής, πορεύεται με υπερηφάνεια και με σταθερά βήματα μπροστά, έτοιμη για νέους θριάμβους, προς όφελος του Ελληνικού λαού.
Βαγγέλης Καρκανάκης
Πρόεδρος ΔΕΕΠ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΝΔ

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content