Γέμισε ο “Κήπος” για τον Αλέξανδρο

Στο φιλόξενο και ζεστό περιβάλλον του καφέ «Κήπος» των Χανίων, έκοψε την πίτα για το 2024 ο Βουλευτής Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης, μαζί με πολυάριθμους φίλους και ψηφοφόρους του. Η εκδήλωση είχε και έναν πιο προσωπικό χαρακτήρα, καθώς ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης γιόρτασε ταυτόχρονα και τα γενέθλιά του (έκλεισε υα σαράντα), δεχόμενος τις θερμές ευχές των καλεσμένων του.  

Ο Χανιώτης Βουλευτής ευχήθηκε σε όλους και όλες καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία ενώ τους ευχαρίστησε και για τις προσωπικές ευχές που δέχθηκε: «Σας ευχαριστώ όλους και όλες από καρδιάς που είστε απόψε εδώ για να κόψουμε μαζί την πίτα για τη νέα χρονιά και σας εύχομαι ό,τι καλύτερο για το 2024. Και φυσικά σας ευχαριστώ ιδιαίτερα για τις ζεστές σας ευχές με αφορμή τα γενέθλιά μου». 

Κάνοντας μια μικρή αναδρομή στα τελευταία χρόνια, ο Βουλευτής Χανίων στάθηκε ιδιαίτερα στα δέκα χρόνια κατά τα οποία υπηρέτησε την Αυτοδιοίκηση μέσα από την Περιφέρεια Κρήτης αλλά και στην έως τώρα εμπειρία του από τη θητεία στου στη Βουλή: 

«Μου κάνατε τη μεγάλη τιμή να σας εκπροσωπώ επί τόσα χρόνια στο Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης και μάλιστα ως επικεφαλής παράταξης. Από την πλευρά μου προσπάθησα να φανώ αντάξιος της επιλογής σας. Τώρα οι ευθύνες μου είναι ακόμα μεγαλύτερες, καθώς μου έχετε εμπιστευθεί την εκπροσώπησή σας στο εθνικό κοινοβούλιο. Θέλω να είστε σίγουροι ότι νιώθω ακριβώς το βάρος της ευθύνης απέναντί σας και ότι θα συνεχίσω να κάνω όσα περισσότερα μπορώ», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης.

Στη συνέχεια έκανε έναν σύντομο απολογισμό της έως τώρα θητείας του στο κοινοβούλιο: «Σε αυτούς τους λίγους μήνες έχω αναδείξει στη εθνική αντιπροσωπεία πολλά από τα θέματα που μας απασχολούν εδώ στα Χανιά: τα κρίσιμα ζητήματα υποδομών, όπως της πολιτικής προστασίας, το κολυμβητήριο, αλλά και την ανάγκη στελέχωσης του Νοσοκομείου, τη διεύρυνση των ακτοπλοϊκών δρομολογίων, τη στήριξη των αγροτών μας και των τοπικών επιχειρήσεων. Όλα αυτά είναι ζητήματα στα οποία δίνω προτεραιότητα μέσα από τις παρεμβάσεις στη Βουλή και στα Υπουργεία. Έχουμε σίγουρα πολλά ακόμα να κάνουμε μαζί και νιώθω σίγουρος ότι με την αποτελεσματική διακυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη θα μπορέσουμε να φέρουμε τα Χανιά και τους ανθρώπους τους ακόμα πιο ψηλά με όρους ανάπτυξης και κοινωνικής προστασίας. Η παρουσία σας σήμερα εδώ μου δίνει βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση για να εντείνω τις προσπάθειές μου για τον τόπο μας, για τα Χανιά μας. Είμαστε ακόμα στην αρχή», κατέληξε ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στον σύντομο χαιρετισμό του.          

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content