Έτσι αναπτύσσεται η δυναμική των ψηφοδελτίων!

Πολλοί, για τα τοπικά δεδομένα, είναι οι περισσότεροι από δέκα φερόμενοι σαν διεκδικητές της δημαρχίας του Ηρακλείου, που πλασάρονται στην αφετηρία. Να δούμε βέβαια, πόσοι θα αρχίσουν το τρέξιμο, όταν δοθεί το σήμα εκκίνησης, και πόσοι θα αντέξουν να τρέξουν ως το τέρμα.

Αυτό που πλέον έχει σημασία, είναι πώς και ποιούς θα μπορέσει να πείσει ο κάθε υποψήφιος Δήμαρχος, να συστρατευθούν μαζί του και να πλαισιώσουν τα ψηφοδέλτια.

Από την άποψη αυτή, οφείλουμε να παραδεχθούμε πως, τα είκοσι πρώτα ονόματα που ανακοίνωσε χθες ως “συνοδοιπόρους” του ο Γιάννης Κουράκης, πληρούν απολύτως τις προδιαγραφές! Δεν είναι μόνο “νέοι” στη δημοτική κούρσα. Είναι ικανά και αξιόλογα στελέχη της τοπικής κοινωνίας. Απομένει να δούμε, πόσοι… “σταυροί” θα ακολουθήσουν τον καθένα απ’ αυτούς, αλλά αυτό δεν είναι και το πρωτεύον.

Πρέπει πάντως να λάβουν καλά υπόψη τους, οι φερόμενοι σαν διεκδικητές της δημαρχίας του Ηρακλείου, πως η δυναμική των ψηφοδελτίων τους δεν αναπτύσσεται μόνο από τη δική τους προσωπικότητα. Αλλά από τους υποψηφίους που θα μπορέσουν να πείσουν, για να συμμετάσχουν στα ψηφοδέλτιά τους!

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ