Έντονη κινητικότητα από την κ. Σχοιναράκη

Όποιοι έχουν την εντύπωση πως η διαμόρφωση του προεκλογικού σκηνικού στα δημοτικά πράγματα του Ηρακλείου έχει πλέον οριστικά διαμορφωθεί με τις μέχρι στιγμής υποψηφιότητες, μάλλον δεν είναι πλήρως ενήμεροι. Γιατί ο κύκλος δεν έχει κλείσει ακόμη!

Για να μη μιλάμε γενικά και αόριστα, σας πληροφορώ ότι τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται μια έντονη κινητικότητα της πρώην Νομάρχου και πρώην βουλευτού Βαγγελιώς Σχοιναράκη, η οποία κλείνει το ένα ραντεβού κατόπιν του άλλου.

Έτσι, αν όλα εξελιχθούν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς της, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, μέχρι το τέλος του μήνα, η κ. Σχοιναράκη να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της για το Δήμο Ηρακλείου!

Θα διερωτάσθε βέβαια, ποιά θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα στηριχθεί, δεδομένου ότι είναι ήδη αρκετοί οι φορείς (κόμματα και όχι μόνο) και τα πρόσωπα που έχουν τοποθετηθεί υπέρ συγκεκριμένων υποψηφιοτήτων.

Αυτό που προς το παρόν σας υπενθυμίζω, είναι πως υπάρχουν ακόμα κόμματα αλλά και πρόσωπα, που δεν έχουν καταλήξει πού θα στρέψουν τελικά τη στήριξή τους. Ίσως αυτό να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες ή εβδομάδες! Και πρόκειται για κόμματα και πρόσωπα πολύ σημαντικού βεληνεκούς…

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ