Ενωτικό και εποικοδομητικό κλίμα στην τοπική ΝΔ
Η επίσκεψη της υφυπουργού Υγείας Ζωής Ράπτη στο Ηράκλειο, για τα εγκαίνια του πολλαπλά χρήσιμου Κέντρου Ημέρας Alzheimer στο ΠΑΓΝΗ, έδωσε την ευκαιρία μιας ουσιαστικής συνάντησης της δραστήριας υφυπουργού με τα τοπικά κομματικά στελέχη που έχουν αναλάβει με υπευθυνότητα τομείς κοινωνικού ενδιαφέροντος (Υγείας, Πρόνοιας, Ποιότητας Ζωής, οικογενειακής πολιτικής κλπ).

Είναι αλήθεια ότι στους τομείς αυτούς, ειδικά σήμερα που ο τόπος μας πλήττεται από την αδυσώπητη πανδημία, επιτελείται πολύ σημαντικό κοινωνικό έργο, με σωστό σχεδιασμό και άψογο συντονισμό. Κι αυτό είναι προς τιμήν της ΔΕΕΠ Ηρακλείου, που δεν είναι όργανο διακοσμητικό, αλλά περιστοιχιζόμενη με στελέχη που ενδιαφέρονται πραγματικά να προσφέρουν,  αποδεικνύεται ικανή να διαδραματίσει θετικό και αποφασιστικό ρόλο στα τοπικά δρώμενα.

Με πανταχού παρόντα τον αεικίνητο Πρόεδρό της Βαγγέλη Καρκανάκη, η ΔΕΕΠ Ηρακλείου με τα στελέχη της πρωταγωνιστεί σε κάθε θετική πρωτοβουλία, που εξυπηρετεί τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Σ΄αυτό βοηθά και το ενωτικό κλίμα που έχει παγιωθεί στην τοπική Νέα Δημοκρατία, με τους δυο βουλευτές της παράταξης, τον Λευτέρη Αυγενάκη και τον Μάξιμο Σενετάκη να συνεργάζονται αρμονικά, τόσο μεταξύ τους, όσο και με την κομματική οργάνωση, με την οποία έχουν αναπτύξει σχέσεις σεβασμού και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Σχολιαστής

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ