Απαράβατη προϋπόθεση για μια ειρηνική συμβίωση
Υπάρχει και μια άλλη, εξ ίσου σοβαρή, διάσταση του προβλήματος με τους (οργανωμένους) αλλοδαπούς.

Στη φωτογραφία τούτη, τους βλέπουμε να “γιορτάζουν την Πρωτοχρονιά” στην πλατεία Συντάγματος, όπου υποτίθεται ότι συγκεντρώθηκαν “αυθόρμητα” (προφανώς θα το είδαν στον ύπνο τους).

Η δεύτερη φωτογραφία, δείχνει ένα από τα λεγόμενα “αντιρατσιστικά” συλλαλητήρια στην Αθήνα. Οι περισσότεροι από όσους βλέπουμε εδώ, είναι Έλληνες πολίτες, που συγκεντρώθηκαν για να διαδηλώσουν υπέρ των αλλοδαπών και εναντίον των… ημεδαπών (προς το παρόν, ας μην το σχολιάσουμε αυτό). Κατά πάσα πιθανότητα, οι Έλληνες “αντιρατσιστές” θα ικανοποιούνται από την επιτυχή πακιστανική συγκέντρωση της Πρωτοχρονιάς.

Για να σοβαρευτούμε τώρα:

Η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, δεν χαρακτηρίζεται από “ρατσιστικές” αντιλήψεις (έστω και όπως τις εννοούν κάποιοι κακοπροαίρετοι). Άλλωστε, εκατομμύρια Έλληνες βρίσκονται και σήμερα σε ξένες χώρες, όπου ζουν και εργάζονται. Κανείς όμως Έλληνας δεν παραβιάζει τους νόμους της χώρας που τον φιλοξενεί. Είναι όλοι τους νομοταγείς, γι’ αυτό και προοδεύουν.

Καμιά χώρα δεν ανέχεται ξένους που ζουν προκαλώντας με τα καμώματά τους και αντιστρατεύονται την κείμενη νομοθεσία. Όταν λείψει ο αλληλοσεβασμός, οι σχέσεις φιλοξενούντων και φιλοξενουμένων διαταράσσονται. Και τότε, οι φιλοξενούμενοι υποχρεούνται να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ή να εξασφαλίσουν καταφύγιο σε κάποιαν άλλη χώρα. Γιατί το αντίθετο, να φύγουν δηλαδή από τη χώρα τους οι ντόπιοι και να την παραχωρήσουν στους αλλοδαπούς, δεν έχει συμβεί μέχρι σήμερα…

Σχολιαστής 

 

 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ