Άνθρωπος της διαρκούς προσφοράς

Νέος Δημοτικός Σύμβουλος για την παράταξη «Τολμάμε μαζί» του δημάρχου Γρηγόρη Νικολιδάκη, ορκίστηκε σήμερα ο κ. Γιώργος Στεφανουδάκης, μετά από την παραίτηση της κ. Στέλλας Φανουράκη.

Ο Δήμαρχος Φαιστού υποδέχθηκε το Γιώργο Στεφανουδάκη στο δημαρχιακό μέγαρο, όπου και πραγματοποιήθηκε η τελετή της ορκωμοσίας.

«Με το Γιώργο Στεφανουδάκη, είμαστε ασφαλώς καλοί συνεργάτες, αλλά και φίλοι» δήλωσε μετά την ορκωμοσία ο Δήμαρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει:

«Θεωρώ ότι η εμπειρία του στην αυτοδιοίκηση, αλλά και στη διοίκηση με την ευρύτερη έννοια, η επιστημονική του επάρκεια, καθώς και η θέληση του για προσφορά αποτελούν ένα σημαντικό τρίπτυχο, το οποίο έρχεται να λειτουργήσει προσθετικά στην προσπάθεια που κάνουμε ως τώρα. Φίλε Γιώργο, σου εύχομαι καλή αρχή, καλή δύναμη κι είμαι σίγουρος πως αυτή η νέα κοινή πορεία θα προσφέρει ακόμα περισσότερα στον δήμο και τον τόπο μας».

Είχε απόλυτο δίκιο στα όσα είπε, ο Δήμαρχος Φαιστού. Ο Γιώργος Στεφανουδάκης, ένα από τα πιο αγαπητά στελέχη της τοπικής κοινωνίας, είναι άνθρωπος της διαρκούς προσφοράς, σε όλα τα επίπεδα. Και ως άνθρωπος, και ως κορυφαίος στην ιατρική ειδικότητα που υπηρετεί, και ως άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης. Αγαπά ό,τι κάνει, και απολαμβάνει την αγάπη και την εκτίμηση όλου του κόσμου.

Είναι, πράγματι, πολύ τυχεροί, οι Μεσαρίτες, που τώρα ο Γιώργος Στεφανουδάκης θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και στο Δήμο Φαιστού!..

Σχολιαστής

Φωτογραφία από την ορκωμοσία του Γ. Στεφανουδάκη

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ