Μια πολύ καλή εξέλιξη για το Γάζι και το Μαλεβίζι

Ένα πολύ σημαντικό για το Μαλεβίζι έργο βαίνει τώρα προς υλοποίηση μέσω του αναπτυξιακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», όπως ανακοίνωσε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος.

Πρόκειται για το έργο “Βιοκλιματικός εκσυγχρονισμός και αλλαγή χρήσης διώροφου κτιρίου νομίμως υφιστάμενου, από αποθήκη σε κτίριο πολιτισμού, ύψους 3.100.000 εκατ. ευρώ (Δήμος Μαλεβιζίου)”.

Αν το έργο αυτό υλοποιηθεί, ο Δήμος Μαλεβιζίου θα αποκτήσει μια πολύ αξιόλογη κτιριακή υποδομή για τις πολιτιστικές δομές του (Δημοτική Βιβλιοθήκη, κ.α.), που σήμερα εξυπηρετούνται σε ενοικιαζόμενα και μάλλον ακατάλληλα κτίρια.

Είναι κάτι για το οποίο έτρεξαν και αγωνίστηκαν πολλοί, ειδικά από την προηγούμενη δημοτική αρχή, όπως λ.χ. ο πρώην αντιδήμαρχος Θανάσης Κύρκος, ο πρώην ειδικός σύμβουλος Γιώργος Τζωράκης και φυσικά ο ίδιος ο Κώστας Μαμουλάκης.

Ελπίζουμε η σημερινή δημοτική αρχή να πάρει ζεστά το συγκεκριμένο θέμα και να φροντίσει για την όσο το δυνατόν ταχύτερη και πληρέστερη αξιοποίηση αυτής της μεγάλης ευκαιρίας για το Μαλεβίζι, και ακόμα ειδικότερα για το Γάζι, που αξίζει να αποκτήσει κάποτε τις υποδομές που του αξίζουν.

Κ.Τ.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content