3 χρόνια “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” έχει γενέθλια.  Στις 16 Μαίου 2021 συμπληρώνονται τρία χρόνια από την ίδρυσή της. Κι αυτό είναι ένα σημαντικό ορόσημο για μας. 

Τα τρία αυτά χρόνια, μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωριστούμε καλύτερα. Τότε, δεν μας ήξερε κανείς. Σήμερα, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” έχει γίνει παντού γνωστή. Χωρίς καμία ιδιαίτερη προβολή, χωρίς καμία διαφήμιση. Μόνο με τη διαρκή παρουσία της, με τη συνέπειά της, με τους αγώνες της υπέρ των γενικότερων εθνικών, αλλά και των ειδικότερων τοπικών συμφερόντων.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”, όπως έχουν διαπιστώσει οι αναγνώστες μας, δεν έχει κανένα “σπόνσορα”. Δεν την στηρίζουν φανερά ή κρυφά συμφέροντα. Κι αν σήμερα την περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους και τη διαβάζουν χιλιάδες αναγνώστες, τούτο οφείλεται αποκλειστικά στο περιεχόμενό της. Στη σωστή θεματολογία της. Στην ποιότητα της γραφής της. Στις ανοικτές, δημοκρατικές αντιλήψεις της. 

Από την πρώτη ημέρα της παρουσίας της στο αχανές διαδίκτυο, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” ξεχώρισε. Μέρα με τη μέρα τη γνώριζαν περισσότεροι αναγνώστες, που με την πάροδο του χρόνου, έγιναν ειλικρινείς φίλοι της. 

Κάθε μέρα, όλο το 24ωρο, η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” είναι εδώ, στην πρώτη γραμμή της ειδησεογραφίας, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. Και περνά από εξετάσεις. Περνά από το αυστηρό κόσκινο του κοινού, που απαιτεί υπεύθυνη, έγκυρη και αντικειμενική ενημέρωση. Είναι αυτός ένας δύσκολος, καθημερινός αγώνας, που τον κερδίζουμε βήμα προς βήμα.

Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” συμπληρώνει σήμερα τρία χρόνια συνεχούς, συνεπούς και αδιάλειπτης παρουσίας. Συνεχίζουμε με όρεξη και πάντα με καλές προθέσεις, τους αγώνες μας. Με στόχο να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί. Όχι για να μας φοβάται κανείς, αλλά για να μας σέβονται και να μας αναγνωρίζουν οι πάντες.

Σας ευχαριστούμε!

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ