Ροκαδάκης, Πατούλης, αλλά και Άδωνις

Μια ευχάριστη συνάντηση είχε χθες το απόγευμα, το μέλος της διοίκησης του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου και της ΠΕ της ΝΔ Γρηγόρης Ροκαδάκης, με τον Πρόεδρο της ΚΕΔΕ και γιατρό Γιώργο Πατούλη. 

Ο κ. Πατούλης, που ήρθε στο Ηράκλειο για την Ελληνογερμανική Συνέλευση της Χερσονήσου, τηλεφώνησε στον κ. Ροκαδάκη “να βρεθούν και να τα πουν”.

Η συνάντηση έγινε στη γνωστή ψαροταβέρνα “Εν Πλω” και έδωσε την ευκαιρία στους δυο παλιούς, καλούς φίλους να μιλήσουν για πολλά θέματα που αφορούν στην πολιτική κατάσταση, αλλά και στο χώρο της Υγείας.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο κ. Πατούλης δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον Άδωνι Γεωργιάδη, που όταν έμαθε πως ήταν εκεί και ο κ. Ροκαδάκης, ζήτησε να μιλήσει και μαζί του, για να του πεί πως τον θεωρεί πάντα ένα καλό του φίλο. 

Δεν ξεχνά ο Άδωνις πως στο διαβόητο ΚΕΕΛΠΝΟ, όταν γίνονταν οι “έρευνες” και εκδίδονταν τα πορίσματα του κ. Πολάκη, ο Γρηγόρης Ροκαδάκης που συμμετείχε στην Επιτροπή, ήταν ο μόνος που μειοψήφισε, όταν κατάλαβε τη “μηχανή” που στηνόταν!..

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content