Οι ελπίδες του ΕΕΣ στον Α. Μαμαντόπουλο

Νέος Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εξελέξη χθες το βράδυ στα Κεντρικά Γραφεία του Ε.Ε.Σ., από τα μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε έκτακτη συνεδρίαση, κ. Ανδρέας Μαμαντόπουλος, ιατρός και Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Ιεράπετρας.

Αυτό ανακοινώθηκε από τη διοίκηση του ΕΕΣ, μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του ΚΔΣ, όπου σύμφωνα με πληροφορίες, 15 από τα 25 μέλη του Δ.Σ. κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του μέχρι πρότινος προέδρου του Ε.Ε.Σ. Νίκου Οικονομόπουλου.

Ο κ. Μαμαντόπουλος είναι πολύ γνωστός στην ανατολική Κρήτη για τις έντονες δραστηριότητες που έχει αναπτύξει στα πλαίσια του ΕΕΣ, αλλά και γενικότερα με την επιστημονική και κοινωνική δράση  και προσφορά του.

Βέβαια, η εκλογή του ως Πρόεδρος του ΕΕΣ, είναι προσωρινή. Στόχος της διοίκησής του θα είναι η αλλαγή του καταστατικού του ΕΕΣ και η προετοιμασία νέων εκλογών που θα γίνουν στην αρχή του νέου έτους, σε μια προσπάθεια να αποφευχθεί η αποβολή του ΕΕΣ από τον διεθνή Ερυθρό Σταυρό, μετά τα γνωστά καμώματα της υπό τον Θ. Μαρτίνη παλαιάς, αμαρτωλής διοίκησης.

Θεωρούμε ότι ο κ. Μαμαντόπουλος με το κύρος και τις ικανότητές του, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για να εξέλθει το ταχύτερο ο ΕΕΣ από το σημερινό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Κ.Τ.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content