Ξανά στο επίκεντρο ο «γαλάζιος» Γραμματέας

Μετά την επιτυχημένη παρουσία της ΝΔ στη Β.Ελλάδα στο πλαίσιο της ΔΕΘ για την οποία δικαίως απέσπασε τα εύσημα ως βασικός συντονιστής, ο Λ. Αυγενάκης έρχεται ξανά στο προσκήνιο του τοπικού – αυτή τη φορά – ενδιαφέροντος.

Ο υπερδραστήριος Γραμματέας τη ΝΔ «ξαναχτυπά» στο Ηράκλειο μέσα από μια ασυνήθιστη εκδήλωση  που θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Παρασκευής στις 8μ.μ. στο Talos Plaza.

Αν και έχουμε συνηθίσει… να μας εκπλήσσει με τις πρωτότυπες δράσεις του ο «γαλάζιος» γραμματέας, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως αυτή τη φορά προχώρησε ακόμα πάρα πέρα, διοργανώνοντας μια πραγματικά ανοικτή εκδήλωση σε όλο τον κόσμο του Ηρακλείου. 

Η πρωτοτυπία είναι πως δεν πρόκειται για μια ακόμα πολιτική εκδήλωση με συγκεκριμένη ατζέντα και κομματικό ακροατήριο, αλλά μια φιλική συνάντηση όπου σε χαλαρό κλίμα ο Λ. Αυγενάκης θα μιλήσει με τους Ηρακλειώτες για ζητήματα που εκείνοι θα του θέσουν.

Με σύνθημα #xekiname ο Λ. Αυγενάκης φαίνεται πως είναι ήδη έτοιμος να εκπλήξει και στις επόμενες κλάπες… όποτε κι αν στηθούν.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content