«Καφέ της Χαράς»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα μετά τον κορωνοϊό

Το «Καφέ της Χαράς» επέστρεψε στα γυρίσματα την πρώτη ημέρα του Ιουνίου, έπειτα από περισσότερους από δύο μήνες διακοπής λόγω κορωνοϊού.

Μπορεί οι υπόλοιπες σειρές του ΑΝΤ1 να επέστρεψαν στα γυρίσματα από τις 11 Μαΐου, ωστόσο ο Χάρης Ρώμας -που πρόσφατα έκανε δημόσιες αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή – διατηρούσε τις επιφυλάξεις του αναφορικά με τα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

«Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν 1η Ιουνίου. Άλλοι θα ξεκινήσουν λίγο νωρίτερα μέσα στο Μάιο. Σαν τελειόφοιτος ιατρικής έχω μια ευαισθησία πάνω στο θέμα. Ήμουν ο πρώτος που σταμάτησε τα γυρίσματα σε μια ημέρα» έλεγε πριν από μέρες ο δημιουργός του «Καφέ της Χαράς», Χάρης Ρώμας, λίγες μέρες αφότου spoiler θέλει τη συνέχεια του σεναρίου να «σκοτώνει» έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές.

Μπορεί όμως τα γυρίσματα να ξεκίνησαν, νέα επεισόδια όμως του «Καφέ της Χαράς» δεν αναμένονται σύντομα στον αέρα του ΑΝΤ1. Σε ανάρτηση και πάλι στο επίσημο προφίλ της σειράς στο Instagram, αποκαλύπτεται πως τα νέα επεισόδια θα προβληθούν από τον ερχόμενο Οκτώβρη.

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ