Μάφινς με γεύση κέικ καρότου

Υλικά

  • 3 αβγά
  • 1/2 φλ. τσαγιού γιαούρτι
  • 1/2 φλ. τσαγιού σιρόπι σφενδάμου
  • 1/4 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 2 καρότα, τριμμένα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής αλέσεως
  • 1 3/4 κ. γλ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 1/2 κ. γλ. κανέλα

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  • Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε ελαφρά τα αβγά.
  • Προσθέστε το γιαούρτι και χτυπήστε ξανά μέχρι το μείγμα να είναι λείο και αφράτο.
  • Ρίξτε το σιρόπι σφενδάμου, το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπήστε ξανά το μείγμα μέχρι να μαλακώσει.
  • Προσθέστε τα καρότα, το αλεύρι ολικής αλέσης, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα πάνω από τα υγρά υλικά.
  • Χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ανακατέψτε όλα τα συστατικά μέχρι να συνδυαστούν καλά.
  • Μοιράστε το μείγμα στις θήκες μάφιν και ψήστε στον προσθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά.

newsbeast.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content