Κοτόπουλο τηγανιά με μπύρα

ΥΛΙΚΑ

½ κιλό κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε κύβους

1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο

4-5 πιπεριές κομμένες σε λωρίδες

1 ποτήρι μπύρα

Πάπρικα

Αλάτι

Πιπέρι

Χυμός από 2 λεμόνια

2 κ.σ. μουστάρδα

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε ένα τηγάνι βάζεις ελαιόλαδο, αφήνεις να ζεσταθεί και ρίχνεις το κοτόπουλο.

Σοτάρεις να πάρει το χρώμα το κοτόπουλο.

Έπειτα προσθέτεις το κρεμμύδι και τις πιπεριές.

Σβήνεις με την μπύρα.

Ρίχνεις τα μπαχαρικά και αφήνεις να μαγειρευτεί για δέκα λεπτά, σε χαμηλή φωτιά και σκεπασμένο.

Ανοίγεις το καπάκι, βάζεις την μουστάρδα το λεμόνι και αφήνεις 5-10 λεπτά ακόμα.

Σερβίρεις σε πιάτο ζεστό με ριζότο, πατάτες τηγανιτές ή πουρέ λαχανικών

 

 

 

 

Πηγή: giorgostsoulis.com/

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content