Aλμυρό σουφλέ με σπανάκι

Υλικά

  • 600 γρ. ψιλοκομμένο σπανάκι
  • 6 αυγά
  • 2 κ. σ. βούτυρο, σε κύβους
  • 220 γρ. τυρί τσένταρ, σε κύβους
  • 700 γρ. τυρί κρέμα ή cottage
  • 2 κ. σ. αλεύρι
  • 1 κ. γλ. αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε στο φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα τσέρκι για κέικ ή ένα γυάλινο ταψί ή ατομικές φόρμες.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα αυγά σε ένα μπολ και χτυπήστε τα ελαφρώς.
Βήμα 3
Προσθέστε στα αυγά το τσένταρ και το τυρί κρέμα, το ψιλοκομμένο σπανάκι, αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 4
Μεταφέρετε το μείγμα στο ταψί και ψήστε στον προθερασμένο φούρνο για 35- 40 λεπτά ή μέχρι να δέσουν τα αυγά.

newsbeast.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content