Συναυλία του Μανόλη Λυδάκη στο Αβδού

Στο Αβδού Ηρακλείου συνεχίζονται οι συναυλίες του Μανόλη Λυδάκη με τίτλο «ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2022», που πραγματοποιούνται στο νησί, με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Στο Αβδού η συναυλία θα γίνει την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο προαύλιο Χώρο Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αβδού, με ώρα έναρξης στις 9:30 το βράδυ και ελεύθερη είσοδος για τους πολίτες.

Ο Μανώλης Λιδάκης επέστρεψε μόνιμα στη γενέτειρα του το Ηράκλειο και το καλοκαίρι αυτό ταξιδεύει σε όλη την Κρήτη, όπου θα παρουσιάσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες αλλά και επιτυχίες μεγάλων συνθετών.

Ο Μανώλης Λιδάκης ο οποίος διακρίνεται για τον ιδιαίτερο ερμηνευτικό του τρόπο και μας έχει χαρίσει υπέροχα τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες τις τελευταίες δεκαετίες, έχει ετοιμάσει ένα μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει και συνάμα θα μας συνεπάρει.

Με τη συνοδεία εφταμελούς ορχήστρας η οποία αποτελείται από έμπειρους και καταξιωμένους μουσικούς, ξεκινάει εκ νέου ένα μουσικό ταξίδι από εκεί από όπου άρχισε όταν ήταν μικρό παιδί, διότι ήξερε ότι θα φύγει από την Κρήτη αλλά αφετηρία και τελικός προορισμός ήταν για εκείνον πάντα το Ηράκλειο.

Πρόγραμμα Συναυλιών:

Τετάρτη 10 Αυγούστου l Προαύλιο Χώρο Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Αβδού
Σάββατο 20 Αυγούστου l Βρύσσες Αποκορώνου
Δευτέρα 22 Αυγούστου l Δημοτικό Θέατρο Αρκαλοχωρίου
Κυριακή 28 Αυγούστου l Φρούριο Φορτέτσα Ρέθυμνο
Παρασκευή 09 Σεπτεμβρίου l Πλατεία Νεάπολης
Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου l Άλσος Φρουδεράκη Σητεία
Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου l Κηποθέατρο Νίκος Καζαντζάκης Ηράκλειο
Με την υποστήριξη: Κρητικό Μουσικό Εργαστήρι “Αεράκης”
Παραγωγή : Cretanart Productions

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content