«Στυράκεια 2022»: Συναυλία Ρίτας Αντωνοπούλου-Μανόλη Ανδρουλιδάκη στο Αστυράκι

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής εκδήλωσης «Στυράκεια 2022» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αστυρακίου «Ο Αστύρακας», θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης και την ευγενή χορηγία του Δήμου Μαλεβιζίου, μουσική συναυλία με κεντρικό σχήμα τους ερμηνευτές Ρίτα Αντωνοπούλου και Μανόλη Ανδρουλιδάκη, την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022, στο Αστυράκι.

Η συναυλία θα διεξαχθεί στον προαύλιο χώρο του σχολείου στις 21:30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Μετά το πέρας της, θα ακολουθήσει ρεμπέτικη βραδιά με τους καλλιτέχνες Κατερίνα Περδικάκη, Τάσο Μπενέα, Μάνο Παπαζαχαριάκη και Νίκο Σαρχιανάκη.

Λίγα λόγια για τη μουσικοχορευτική παράσταση Ρίτα Αντωνοπούλου-Μανόλης Ανδρουλιδάκης «ΜΑΖΙ»
Η καθηλωτική παράσταση που δημιουργήθηκε με στόχο να μας θυμίσει τη δύναμη της ενότητας με ένα ρεπερτόριο που μιλάει κατευθείαν στην ψυχή, καλώντας μας να βρούμε μέσα μας την πίστη στον άνθρωπο και στον εαυτό μας. Η Ρίτα Αντωνοπούλου και ο Μανόλης Ανδρουλιδάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια artistic lighting μουσικοχορευτική παράσταση, που μας ξαναθυμίζει ότι ΜΑΖΙ έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τον κόσμο.
Σας περιμένουμε όλους, μικρούς και μεγάλους, στο όμορφο ορεινό χωριό μας για να απολαύσουμε μια υπέροχη μουσική βραδιά υπό το φως του αυγουστιάτικου φεγγαριού.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content