Στην Κρήτη για γυρίσματα σειράς, η κόρη του T. Βοσκόπουλου, Μαρία

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος είχε προβλέψει ότι η όμορφη θυγατέρα του Μαρία θα ασχολούνταν τελικά με την υποκριτική και δεν έπεσε έξω!

Από σήμερα λοιπόν στα γυρίσματα της φιλόδοξης σειράς της ΕΡΤ «Καρτ Ποστάλ», η οποία βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, μπαίνει η 21χρονη Μαρία Βοσκοπούλου, κάνοντας υπερήφανους τους γονείς της, τον τεράστιο τραγουδιστή και την Αντζελα Γκερέκου!

Η νεαρή ηθοποιός, που κάνει τη δεύτερη τηλεοπτική της απόπειρα και μάλιστα ξανά στη δημόσια τηλεόραση (η πρώτη ήταν στα «Καλύτερά μας χρόνια» με τον Ηλία Μελέτη και την Κατερίνα Παπουτσάκη), ταξιδεύει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Αγιο Νικόλαο για τις ανάγκες των γυρισμάτων, όπου θα υποδυθεί τη Στέλλα, την κόρη του Γεράσιμου Σκιαδαρέση και της Αννας Μάσχα.

Η Χίσλοπ δίνει οδηγίες στα γυρίσματα της σειράς στο Λονδίνο

Πάντως αξίζει να σημειωθεί, ότι τα γυρίσματα της σειράς στο Λονδίνο έχουν ολοκληρωθεί. Ο σκηνοθέτης Γιώργος Παπαβασιλείου έκανε γυρίσματα σε κεντρικές τοποθεσίες του Λονδίνου, με τους πρωταγωνιστές να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

 

 

 

Newsbreak

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ