Πέθανε ο τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής σε ηλικία 68 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 68 ετών, τα ξημερώματα, ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Κυριαζής.

Ο Χρήστος Κυριαζής είχε κάνει τη δική του διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, σημειώνοντας ιδιαίτερη επιτυχία με τα δικά του λαϊκά τραγούδια τη δεκαετία του ’90. Η μεγαλύτερη ίσως επιτυχία του ήταν το τραγούδι «Μου θυμίζεις τη μάνα μου», με το βίντεο κλιπ στη Σαντορίνη με τη Βάνα Μπάρμπα. Ο δίσκος με το εν λόγω τραγούδι είχε γίνει πλατινένιος.

Ακολούθησαν τα «Έχω κλάψει», «Επιμένω», «Έλα μωράκι μου», «Τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια», όλα σε μουσική και στίχους δικούς του.

Ο Χρήστος Κυριαζής δεν ερμήνευε μόνο αλλά έγραφε και τραγούδια, στίχους και μουσική. Τα δικά του τραγούδια ήταν γραμμένα όλα από τον ίδιο. Ο Χρήστος Κυριαζής, όμως, ήταν ο άνθρωπος πίσω από μεγάλες επιτυχίες που ερμήνευσαν άλλοι τραγουδιστές, όπως το τραγούδι «Στη Δραπετσώνα» με τον Βλάσση Μπονάτσο ή το «Βράδυ Σαββάτου» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και το «Μπρικάκι» με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

Εκτός από τραγουδιστής ήταν και ένας ιδιαίτερα επιτυχημένος επιπλοποιός. Το έπιπλο ήταν οικογενειακή υπόθεση, ασχολούνταν τα αδέλφια του και ο ίδιος σπούδασε σχεδιασμό επίπλου στο Μιλάνο. Επιστρέφοντας μπήκε στην οικογενειακή επιχείρηση, ένα μικρό μαγαζί στα νότια προάστια 38 τ.μ. με έπιπλα στοιβαγμένα το ένα πάνω στο άλλο, και την απογείωσε. Σχεδιάζοντας έπιπλα που άρεσαν πολύ και ξεπουλούσαν, επέκτειναν την επιχείρηση ανοίγοντας μαγαζιά σε όλη την Αθήνα. Στον σχεδιασμό επίπλου επέστρεψε και μετά το διάλειμμα που έκανε στο τραγούδι και στη νύχτα.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content