Ο διεθνούς φήμης χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης στο ΠΣΚΗ
Ο διεθνούς φήμης χορογράφος Αντώνης Φωνιαδάκης στο έργο του Burning Water, που παρουσιάζεται στο ΠΣΚΗ σε συνεργασία με το Μπαλέτο του Κροατικού Εθνικού Θεάτρου της Ριέκα, μετατρέπει σε σωματική κίνηση την ιδέα του νερού, με το χάος και τη γαλήνη να βρίσκονται σε διαρκή αλληλομεταμόρφωση.

Περιγράφει το νερό ως οργανικό, φυσικό στοιχείο από την καταιγίδα, με τη διαπεραστική της ενέργεια, ως τον απέραντο ωκεανό, με ό,τι αυτός περιλαμβάνει. Στο έργο, μυθικά πλάσματα και ιστορίες, ναυάγια και ανθρώπινες καταστροφές που οδηγούν σε νέα ένστικτα επιβίωσης, όλα θραύσματα-υλικά, κυλούν ακατάπαυστα χωρίς ποτέ να παίρνουν τελική φόρμα.

Πέμπτη 20 & Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 20:00, στην Αίθουσα «Ανδρέας και Μαρία Καλοκαιρινού»

Συντελεστές:
Χορογραφία – Δραματουργία: Αντώνης Φωνιαδάκης
Μουσική σύνθεση: Julien Tarride
Σκηνικός και φωτιστικός σχεδιασμός: Σάκης Μπιρμπίλης
Κοστούμια: Αναστάσιος Σωφρονίου
Βοηθός χορογράφου: Pierre Magendie
Μπαλέτo του Κροατικού Εθνικού Θεάτρου της Ριέκα

Διαβάστε περισσότερα, εδώ: https://bit.ly/3x6bisS

Προπώληση Εισιτηρίων
Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 30, 22 και 15€ (γενική είσοδος) και 12 και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) ξεκίνησε και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:
● Το Βιβλιοπωλείο της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:00 – 15:00 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00 – 14:00 & 17:30 – 21:00, τηλ. 2813409247).
● Την ticketservices.gr, από εδώ: https://bit.ly/3QArz0k.
● Το ΠΣΚΗ, πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.

Πακέτο εισιτηρίων
Από την καλλιτεχνική περίοδο 2022/23, το ΠΣΚΗ δίνει την δυνατότητα στους θεατές να προμηθευτούν συνδρομητικά πακέτα εισιτηρίων, επωφελούμενοι έκπτωσης έως και 20% επί των αρχικών τιμών. Τα συνδρομητικά πακέτα και τις εκπτώσεις αναλυτικά, μπορείτε να τα δείτε ακολουθώντας τον σύνδεσμο: https://bit.ly/3qnaYlQ

Δωρεάν στάθμευση
Για τους θεατές των εκδηλώσεων υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν στάθμευσης στο υπόγειο πάρκινγκ του ΠΣΚΗ, κατά τη διάρκεια κάθε εκδήλωσης.ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content