Με διάθεση ρομαντική Μουσική δωματίου με έργα για φωνή, κλαρινέτο και πιάνο στο ΠΣΚΗ

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023, στις 21:00, στην Αίθουσα Συναυλιών

Μια βραδιά μουσικής δωματίου με τρεις Ηρακλειώτες μουσικούς που συναντιούνται για να οδηγήσουν το κοινό σε ένα μουσικό ταξίδι μέσα από έργα των Πιοτρ Ίλιτς Τσαϊκόφσκι, Σεργκέι Ραχμάνινοφ, Φιλίπ Γκομπέρ, Αλαμίρο Τζιαμπέρι και Λούντβιχ Σπορ.

Η βαθιά συναισθηματική μουσική στις Ρομάντζες του Τσαϊκόφσκι και του Ραχμάνινοφ συγκινεί και αντηχεί μέσα στην ψυχή, ενώ η λυρική Φαντασία του Γκομπέρ μεταφέρει τον ακροατή σε έναν ονειρικό κόσμο. Οι ζωηρές και άκρως δεξιοτεχνικές μελωδίες κλαρινέτου του Τζιαμπέρι και ο επιδέξιος διάλογος των φωνών του Σπορ εντυπωσιάζουν.

Συντελεστές:

Ιουλία Νικίτινα | φωνή

Γιώργος Στρατάκης | κλαρινέτο

Ντιάνα Τσιλίδη | πιάνο

Διαβάστε περισσότερα, εδώ.

Προπώληση Εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων, αξίας 12€ (γενική είσοδος) και 8€ (άνεργοι, ΑμεΑ, τρίτεκνοι, πολύτεκνοι, νέοι έως 25 ετών) συνεχίζεται και το κοινό μπορεί να τα προμηθευτεί από:

  • Το Βιβλιοπωλείο Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο: 09:30 – 14:30 και Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:30 – 14:00 & 17:30 – 20:30, τηλ. 2813409247)
  • Την ticketservices.gr, από εδώ.
  • Το Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου, πριν την έναρξη της εκδήλωσης

Παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του ιδιωτικού χώρου στάθμευσης του ΠΣΚΗ κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και μόνο, με την επίδειξη του εισιτηρίου.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content