Μάγεψαν με τον Ερωτόκριτο τα παιδιά της Δαμάστας

Μάγεψαν με την ερμηνεία τους το κοινό του Ηρακλείου, τα παιδιά από τη Δαμάστα που απαρτίζουν Το Παιδικό Θέατρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας.

Μετά την επιτυχημένη παράσταση που έλαβε χώρα στη Δαμάστα στις 11/08/2019 (στα Πλαίσια των Επετειακών Εκδηλώσεων για τα 75 Χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Δαμάστας), το Παιδικό Θέατρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Δαμάστας παρουσίασε την Τετάρτη 04/09/2019 , στο κατάμεστο από κόσμο Κηποθέατρο “Μάνος Χατζιδάκις”, Θεατρική Διασκευή του αριστουργήματος της Κρητικής Αναγέννησης ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ του Βιντσέντζου Κορνάρου.

Η παράσταση υλοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Κρήτης με αφορμή την ανακήρυξη από την Περιφέρεια Κρήτης του 2019 ως «Έτος Ερωτόκριτου», τ, Η παράδοση του παιδικού θέατρου καλά κρατεί όλα αυτά τα χρόνια. Τα παιδιά  γέμισαν για μια ακόμη χρονιά συγκίνηση με την καλλιτεχνική παρουσία τους.

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και στους γονείς που τα στήριξαν και φυσικά αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της παράστασης. Ο Σύλλογος ευχαριστεί την Λια Λάμπρου για τον σχεδιασμό της όμροφης αφίσας και τις Χαρούλα Μαρούση & Μαρία Σαρρή για το εξαιρετικό κέρασμα που ετοίμασαν και πρόσφεραν στον κόσμο.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που πλημμύρισε το κηποθέατρο και χειροκρότησε τα παιδιά του Συλλόγου.

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ