Την Παρασκευή παρουσιάζεται στο στρατό ο Στέφανος Κασσελάκης

Η προεκλογική περίοδος άνοιξε για τις ευρωεκλογές και ο Στέφανος Κασσελάκης μια εβδομάδα πριν παρουσιαστεί στο στρατό επιχειρεί φυγή προς τα εμπρός και για να βγει από την πιεστική συζήτηση γύρω από τις εταιρείες του στις ΗΠΑ κάνει τις αναγκαίες χρεώσεις στο Εκτελεστικό Γραφείο όσο εκείνος θα απουσιάζει για 15 ημέρες.

Ο κ. Κασσελάκης τελικά θα παρουσιαστεί φαντάρος την Παρασκευή 15 Μαρτίου στο στρατόπεδο της Θήβας και όχι στη Σπάρτη. Η Θήβα ήταν σε κάθε περίπτωση ο αρχικός προορισμός του, όταν πριν λίγες ημέρες είχε επισκεφτεί στο συγκεκριμένο στρατόπεδο στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βοιωτία.

Ο κ. Κασσελάκης απόψε μιλά στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στο κέντρο της Αθήνας σε μια εκδήλωση που τελικά δεν θα είναι για την ακρίβεια αλλά για την οικονομία και το δικό του ελληνικό όνειρο για το οποία μιλά από την ημέρα της ανάληψης της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο η ανακοίνωση της εκδήλωσης συνοδεύτηκε και από ένα φάουλ ηθικής τάξης και πολιτικής τάξης, όπως σημειώνουν κορυφαία στελέχη του κόμματος.

«Στην εκδήλωση με τίτλο, «Ελληνικό όνειρο- Ζωή με αξιοπρέπεια», ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία θα δώσει το στίγμα του αναφορικά με την οικονομία» γράφει το δελτίο Τύπου της Κουμουνδούρου με τα στελέχη που είδαν το email να απορούν καθώς για πρώτη φορά πρόεδρος κόμματος παρουσιάζει τις προγραμματικές του θέσεις πάνω από τις θέσεις του κόμματος και των ανθρώπων που τις συνδιαμορφώνουν.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content