Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ για τις ευρωεκλογές

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης: Ο παπα-Μιχάλης της σειράς, κατά κόσμον Μιχάλης Αεράκης, ηθοποιός στο σίριαλ «Σασμός», θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.

Ο εκλεκτός ηθοποιός, που με την ερμηνεία του στον «Σασμό» εδώ και τρία χρόνια έχει προκαλέσει διθυραμβικές κριτικές, πήρε τη μεγάλη απόφαση μετά το pressing του Νίκου Ανδρουλάκη και θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ.
Ο Μιχάλης Αεράκης υπογράφει και πολλούς από τους διαλόγους της σειράς «Σασμός». Γεννημένος στα Ανώγεια και μόνιμος κάτοικος Χανίων, στο παρελθόν έχει διατελέσει επί πολλά έτη καλλιτεχνικός διευθυντής του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου (ΔΗΠΕΘΕ) Κρήτης.

Επίσης, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει «κλείσει» στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ έναν υποψήφιο βουλευτή με το ΜέΡΑ25 στο παρελθόν, τον Κώστα Χουλιάρα. Θα περιληφθούν, ακόμη, ο ιατρός Νίκος Ξυλούρης, η Μαρία Μπουζέτη, προερχόμενη από το Volt, η απόδημη από το Λονδίνο Κατερίνα Πλέσια, η Κωνσταντίνα Αδάμου, υποψήφια βουλευτής ΠΑΣΟΚ Β΄ Θεσσαλονίκης, η Γεωργία Σωτηροπούλου, αγρότισσα στο επάγγελμα, και ο Γιάννης Πάζιος, γραμματέας Ψηφιακής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή: iefimerida.gr

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content