Χαλκιδική: Ανοίγει το Πόρτο Καρράς που αγόρασε και ανακαίνισε ο Ιβάν Σαββίδης

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η Dimera για το Opening του Porto Carras Grand Resort υπό την διεύθυνση της Belterra Investments Ltd., εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, το Porto Carras Grand Resort θα ανοίξει τις πύλες του για το κοινό στις 29 Απριλίου του 2021.

 

Όπως αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση: «Το εμβληματικό Porto Carras Grand Resort, σε ιδανική τοποθεσία στη δυτική ακτή της Σιθωνίας, στη βόρεια Ελλάδα και 112χλμ από το Διεθνές Αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια τα εγκαίνια του υπό νέα διεύθυνση τον Απρίλιο του 2021. Το πληρέστερο θέρετρο της Ελλάδας βρίσκεται στις πλαγιές του Μελίτωνα, με θέα το απέραντο γαλάζιο του Τορωναίου Κόλπου, που εκτείνεται σε 1.763 εκτάρια καταπράσινων τοπίων και κατά μήκος 9 χιλιομέτρων αμμώδους, βραβευμένων με γαλάζια σημαία παραλιών, που χαρακτηρίζονται από 25 παρθένους όρμους.

Ανοίγοντας στις 29 Απριλίου, το Porto Carras Grand Resort διαθέτει το Meliton 5*, τα ξενοδοχεία Sithonia 4* Plus, καθώς και τις αποκλειστικές σουίτες Villa Kalyva Mare με ιδιωτικές πισίνες και πρόσβαση στην παραλία, προσφέροντας μεγάλη ποικιλία από ευρύχωρα δωμάτια, προνομιακές σουίτες και οικογενειακές μονάδες.

Το θέρετρο διαθέτει ένα μοναδικό μείγμα εγκαταστάσεων πέντε αστέρων, όπως ιδιωτική μαρίνα 315 θέσεων, τη μεγαλύτερη Αίθουσα Συνεδρίων στη Βόρεια Ελλάδα, καζίνο με δύο χώρους, κέντρο θαλασσοθεραπείας & σπα, γήπεδο γκολφ, εγκαταστάσεις ιππασίας, τένις, ναυτικό όμιλο, μαζί με τον μεγαλύτερο βιολογικό αμπελώνα και οινοποιείο της Ελλάδας “Domaine Porto Carras”,ενώ διαθέτει επίσης τρία ελικοδρόμια.

Μετά από επένδυση 205 εκατομμυρίων ευρώ τον Απρίλιο του 2020, το Porto Carras Grand Resort άλλαξε ιδιοκτησία και έγινε υπερήφανο μέλος της Belterra Investments Ltd.

 

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ