Η SuppliersCorner στην παγκόσμια αγορά των τροφίμων

Σε μία συνεχώς αναπτυσσόμενη αγορά στον τομέα των τροφίμων, στην οποία παραγωγοί σε τοπικό και διεθνές επίπεδο παράγουν, εξελίσσουν και βελτιστοποιούν τα προϊόντα τους, οι ανάγκες για επικοινωνία, δικτύωση και προώθηση αυξάνονται όλο και περισσότερο. 

Απαντώντας σ’ αυτή την πρόκληση, η SuppliersCorner δημιουργήθηκε με σκοπό να συμπληρώσει αυτό το κενό στη βιομηχανία των τροφίμων, καθώς προσφέρει όλα τα απαιτούμενα εργαλεία, τα οποία οι παραγωγοί και γενικότερα οι άνθρωποι του χώρου, χρειάζονται για την καλύτερη προβολή και προώθηση των προϊόντων τους. 

Η SuppliersCorner είναι μία online B2B πλατφόρμα, για προϊόντα και εταιρείες στον τομέα των τροφίμων. Το πιο σημαντικό και ανταγωνιστικό χαρακτηριστικό της SuppliersCorner είναι ότι επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αγορά των τροφίμων και στα πλεονεκτήματα που προσφέρει στους πελάτες της, έτσι ώστε να τους οδηγήσει στην επόμενη μέρα, εν μέσω μιας ραγδαία αναπτυσσόμενης ψηφιακής εποχής. 

Η SuppliersCorner δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να: 

– Αποκτήσουν οι επιχειρήσεις ψηφιακό κατάλογο προϊόντων και ψηφιακή παρουσία

– Υπάρχει συνεχής και αδιάλειπτη, 24/7, προβολή των προϊόντων

– Προωθήσουν τα προϊόντα τους σε διεθνές κοινό

– Είναι ελεύθερη η επικοινωνία μεταξύ των παραγωγών και των ενδιαφερομένων, μέσω τηλεφώνου, email και Skype, χωρίς τη διαμεσολάβηση της πλατφόρμας

– Επωφελούνται από επιπλέον υπηρεσίες διασφάλισης του διεθνούς εμπορίου μέσω τρίτων εξειδικευμένων παρόχων

– Να επιλέγουν τη συνδρομή που τους ταιριάζει, με την Basic να είναι δωρεάν

Στην προσπάθειά της να προσφέρει ακόμη περισσότερο στον χώρο και να γίνει σημείο αναφοράς, η SuppliersCorner έχει δημιουργήσει ομάδες και αναρτά στα social media της, περιεχόμενο τρίτων σχετικό με την ασφάλεια, τη νομοθεσία και τις τάσεις στην αγορά των τροφίμων και το διεθνές εμπόριο, επιθυμώντας να προωθήσει μια πιο εξειδικευμένη γνώση και να βοηθήσει τον διάλογο μεταξύ των μελών της κοινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την SuppliersCorner επισκεφθείτε το site: www.supplierscorner.com

Κάντε like στη σελίδα της SuppliersCorner στο Facebook και γίνετε μέλος στις ομάδες, Food Industry Food Industry και Food Trade

Ακολουθήστε την εταιρεία στα Linkedin, Twitter, Instagram

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content