Τούρτες  γενεθλίων, υπέροχες και ξεχωριστές για όλους!
Η τούρτα γενεθλίων είναι μια προσωπική επιλογή  για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο.

Τα γενέθλια είναι μια ξεχωριστή μέρα για  όλους, μικρούς, μεγάλους, πιο μεγάλους. Είναι μια μέρα με μεγάλη σημασία για όλους τους ανθρώπους ανεξαρτήτως  φυλή, χρώματος, καταγωγής η  επαγγελματικής ιδιότητας !

Δεν έχει να κάνει με την οικονομική ή κοινωνική τάξη. Δικαίωμα για μια υπέροχη και ξεχωριστή τούρτα έχουν όλοι !!

 

Συνήθως φέρνει  συναισθήματα χαράς, έκπληξης, συγκίνησης, θαυμασμού.

Αρκετές φορές προσφέρουμε μια τούρτα για να πειράξουμε ευχάριστα ένα κοντινό μας πρόσωπο, κι άλλες  φορές δίνουμε ένα σοκιν θέμα για να δημιουργήσουμε ένα πιο πικάντικο κλίμα!

Μπορεί η παρουσία της  τούρτας στα γενέθλια να διαρκεί λίγα μόνο λεπτά, αρκούν όμως για να γίνει αντικείμενο συζήτησης και θαυμασμού  και φυσικά να κλέψει την παράσταση.

 

 

Στα ζαχαροπλαστεία Κουμάκη οποιαδήποτε ιδέα ή σκέψη κι αν έχετε μπορούμε να την υλοποιήσουμε.

Αυτό γιατί διαθέτουμε πάρα πολύ έμπειρη ομάδα ζαχαροπλαστών με υψηλή τεχνική κατάρτιση και αισθητική.

Οι επιλογές  είναι πραγματικά άπειρες!

 

 

Η “Γατούλα” που βλέπετε είναι  αληθινή !!! Μία ιδιαίτερη παραγγελία της οποίας τα στάδια παραγωγής ακολουθούν και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό !!!

 

 

 

 

 

Δεν έχετε λοιπόν παρά να σκεφτείτε :

  • Τι θα άρεσε στον εορτάζοντα;
  • Αν η επιλογή  θα έχει να κάνει με το χόμπι του ή με την εργασία του;
  • Θέλετε να γελάσει η να συγκινηθεί;
  • Εάν η τούρτα προορίζεται  για παιδάκια θα θέλατε  να χαρούν με κάποιο ήρωα ή θα επιλέγατε ένα πιο τρυφερό θέμα;
  • Αν η τούρτα αφορά τον εορτασμό κάποιας επετείου ίσως επιλέξετε κάτι πρωτότυπο ή κάτι ρομαντικό ή  ακόμα κάτι χαρακτηριστικό το οποίο βλέποντας το να υπενθυμίζει την επέτειο αυτή.

 

 

Δείτε την σελίδα μας επιλέξτε αυτό που σας αρέσει !

Στείλτε τις επιλογές και τις ιδέες σας  μέσω vider/messenger/email με μια απλή περιγραφή και όλες τις αλλαγές που θέλετε να γίνουν, επίσης πείτε μας τον αριθμό των ατόμων που θα παρευρεθούν στη γιορτή σας.

Η ομάδα μας θα μελετήσει προσεκτικά τις ιδέες σας και θα λάβετε απάντηση με τις προτάσεις μας και τις επιλογές που έχετε σε γεύσεις, παράλληλα θα λάβετε πλήρη ανάλυση του κόστους καθώς και όλες τις πληροφορίες που είναι απαραίτητες για να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει !

Έπειτα με ένα απλό τηλεφώνημα έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας !

Το μόνο που μένει είναι να κάνετε την έκπληξη !

Τα υλικά μας φυσικά είναι μόνο Α ποιότητας και το πιο σημαντικό όλων είναι ότι οι χώροι παραγωγής μας λάμπουν από καθαριότητα που είναι πιο βασική μας αρχή !

Τέλος θα ήθελα να προτείνω σε όλους τους πελάτες μας να ζητούν οι Τούρτες να γίνονται με όσο το δυνατόν πιο απαλά χρώματα και λιγότερες χρωστικές !

Μην ξεχνάμε ότι απευθύνονται κυρίως σε παιδιά και καλό είναι να προσφέρουμε όσο το δυνατόν υγιεινότερο γλύκισμα, το οποίο πάντα σας προσφέρουμε  με την προσωπική μου φροντίδα και με κύριο στόχο ότι παράγουμε να έχει ταυτότητα μα πάνω από όλα εκλεπτυσμένη γεύση και ανώτερη ποιότητα.

 

Κώστας Κουμάκης 

 

 

  • samolis-thumbnail-Banner1-1
  • samolis-thumbnail-Banner2-1
  • samolis-thumbnail-Banner3-1


ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content