Το Σάββατο αναχωρούν για Έβρο 150 Κρητικοί
Συνεχίζονται και ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες προκειμένου να μεταβούν στον Έβρο για συμπαράσταση στο προσωπικό των `Ενόπλων Δυνάμεων, 150 περίπου έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης.

Όπως έχει ξαναγράψει η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ”, το όλο εγχείρημα, που έχει καθαρά συμβολικό χαρακτήρα, συντονίζει ο γνωστός έφεδρος Καταδρομέας Μανούσος Τρευλάκης, ο οποίος, όπως μας είπε, “δεν μπορεί να διαχειριστεί το πλήθος των εφέδρων καταδρομέων που σπεύδουν να δηλώσουν πρόθυμοι να συμμετάσχουν”.

Σε πρώτη φάση, όπως μας είπε ο κ. Τρευλάκης, αναμένεται να αναχωρήσουν το ερχόμενο Σάββατο με πλοία της γραμμής τρία λεωφορεία γεμάτα έφεδρους καταδρομείς, με προορισμό τον Έβρο. Τα δυο λεωφορεία θα αναχωρήσουν από το λιμάνι του Ηρακλείου και ένα τρίτο από τη Σούδα.

Το πρόγραμμα και οι λεπτομέρειες του ταξιδιού θα καθοριστούν και θα ανακοινωθούν σε συνάντηση ενδιαφερομένων που θα γίνει στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής στο Καραναστάσιο αμφιθέατρο του Μεσογειακού Πανεπιστημίου (πρώην ΤΕΙ Ηρακλείου).

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content