Τιμήθηκε για την μεγάλη προσφορά του ο Στέλιος Ματζαπετάκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τιμητική εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αρχανών Αστερουσίων και το Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη, για να τιμήσουν τον πρώην Βουλευτή Ηρακλείου και πρώην Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου, Στέλιο Ματζαπετάκη.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα επιβεβαιώθηκε ακόμα μια φορά η εκτίμηση και ο θαυμασμός όλων για τα τόσο σημαντικά που προσέφερε στον τόπο μας ο Στέλιος Ματζαπετάκης, με την πολυετή του κοινωνική δράση και την παρουσία του στην τοπική και κεντρική πολιτική σκηνή.

Η ανακήρυξή του ως Επίτιμου Δημότη του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων και ως Επίτιμου Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Νίκου Καζαντζάκη, αποτελούν την έμπρακτη αναγνώριση του ήθους, της ευγένειας του χαρακτήρα, αλλά και της ουσιαστικής συνεισφοράς του, σε ό,τι καταπιάστηκε για δεκαετίες.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης που παρέστη προσωπικά στην εκδήλωση, δήλωσε μεταξύ άλλων:
“Προσωπικά τον ευχαριστώ θερμά, πρώτον διότι υπήρξε στενός φίλος του πατέρα μου και της οικογένειάς μου και δεύτερον, επειδή από τα πρώτα μου πολιτικά βήματα με συμβούλευσε, κάτι που συνεχίζει να κάνει μέχρι σήμερα, με ανιδιοτελή αγάπη και ειλικρίνεια. Τον ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου!”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content