Θρήνος για την Γεωργία που δολοφόνησε ο σύζυγος της
Σοκαρισμένοι είναι οι κάκοικοι στο χωριό Μαλάκι Ρεθύμνου, αδυνατώντας να πιστέψουν, την τραγωδία που γράφτηκε με θύμα την 56χρονη Γεωργία και δράστη τον 60χρονο σύζυγο της.

Όπως υποστηρίζουν φαινόταν ένα ήσυχο ζευγάρι ενώ η Γεωργία η οποία ήταν κομμώτρια ήταν ευγενική και γελαστός άνθρωπος. Λίγο καιρό πριν μάλιστα είχαν παντρέψει ένα από τα τέσσερα παιδιά τους και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τη σφαγή της γυναίκας από το σύζυγο της σήμερα το πρωί.

Ο 60χρονος, καθ ομολογία δράστης, της δολοφονίας ήταν ζηλιάρης. Η άτυχη Γεωργία ήθελε να χωρίσουν και τον ενημέρωσε ότι θα ξεκινήσει τις διαδικασίες διαζυγίου. «Θα φύγω από το σπίτι» φέρεται να του είπε και τότε ο 60χρονος την σκότωσε, μαχαιρώνοντας την στον λαιμό.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι που διέμενε το ζευγάρι, ενώ ο ιατροδικαστής αναμένεται να ρίξει φως στις συνθήκες του φονικού και αν πριν την μαχαιρώσει μέχρι θανάτου, προηγήθηκε πάλη μεταξύ τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πρώτα λόγια στους αστυνομικούς μετά την ομολογία του, ήταν «Το έχω μετανιώσει. Δεν ήθελα να το κάνω».

Και συνέχισε λέγοντας «Θόλωσα, την αγαπούσα και δεν ήθελα να φύγει. Δεν ήθελα να χωρίσουμε».

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ