Θερμή υποδοχή για τον Λ. Αυγενάκη στο Γάζι

Στο Γάζι βρέθηκε ο υποψηφιος βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος εισέπραξε την επιβεβαίωση των κατοίκων για την επιλογή τους να στηρίξουν την Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Αυγενάκης επεσήμανε την αναγκαιότητα να προσέλθουν οι πολίτες στις κάλπες και να αναδείξουν τη νέα δημοκρατία αυτοδύναμη κυβέρνηση με γνώμονα την ασφαλή πορεία της χώρας στον δρόμο της ανάπτυξης.


Εδώ η σχετική ανάρτηση του κ. Αυγενάκη:

https://www.facebook.com/avgenakis.gr/posts/pfbid02SgnoVTU7p839UN57E2bo2JDPV2tTSE6iQxDhNsCYMmj78u5zUt5bQtvDy3Tyxtadl

Επέλεξα να συναντήσω ξανά τους συντοπίτες μου από το Γάζι, όπως είχα κάνει και πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Είμαι χαρούμενος διότι είδα την επιβεβαίωση στα μάτια τους για την επιλογή που έκαναν να αναδείξουν πρώτη δύναμη και με διαφορά την Νέα Δημοκρατία. 
Άλλωστε, όπως καταλήξαμε και στις συζητήσεις μας, τα ίδια τα κόμματα της αντιπολίτευσης, χωρίς καμία κοστολόγηση του προγράμματός τους προχωρούν σε ρηχές εξαγγελίες, που μας πηγαίνουν πίσω στο παρελθόν, χωρίς να λένε τίποτα για την Ελλάδα του 2030 που οραματιζόμαστε και αξίζουμε.  

Οι πολίτες όμως δεν ψηφίζουν για αντιπολίτευση. Ψηφίζουν για το ποιος θα τους οδηγήσει με ασφάλεια και σταθερότητα στην ανάπτυξη. Κατανοούν ότι οι εκλογές της 25ης Ιουνίου δεν υστερούν σε τίποτα από τις προηγούμενες εκλογές. Είναι το ίδιο κρίσιμες, κανένα αποτέλεσμα δεν είναι δεδομένο και δεν υπάρχει περιθώριο για χαλαρές ψήφους ή αποχή.

 
Διότι ξέρουν ότι η ασφαλής αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι η μόνη προϋπόθεση για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε πολύ γρήγορα τις μεγάλες αλλαγές για τις οποίες έχουμε δεσμευτεί.

 
Ενωμένοι προχωράμε!
Σταθερά, Μπροστά!

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content