ΤΕΕ/ΤΑΚ και Σύνδεσμος ΒΙΠΕΗ στον Περιφερειάρχη

Οι διοικήσεις του ΤΕΕ/ΤΑΚ και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ) επισκέφθηκαν σήμερα τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη τον οποίο και ενημέρωσαν για θέματα που αφορούν τους μηχανικούς και τη βιομηχανία στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας. 

Η ενημερωτική συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της σημερινής εκδήλωσης με θέμα «Μηχανικός & Βιομηχανία 4.0» που πραγματοποιείται στο κτίριο του ΤΕΕ/ΤΑΚ στην οδό Πρεβελάκη και Γρεβενών στο Ηράκλειο. Την εκδήλωση, που στηρίζει η Περιφέρεια Κρήτης, οργανώνουν η διοίκηση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου και η διοικούσα επιτροπή του ΤΕΕ/ΤΑΚ. 

Η εκδήλωση «Μηχανικός & Βιομηχανία 4.0», έχει σκοπό μέσα από τη Συνεργασία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, τμήμα Αν. Κρήτης (ΤΕΕ/ΤΑΚ) και του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικής Περιοχής Ηρακλείου (ΣΕΒΠΗ), να δώσει στίγματα λύσεων και πράσινης βιώσιμης ανάπτυξης, τόσο για το επάγγελμα του Μηχανικού, όσο και για τους Φορείς παραγωγικής ανάπτυξης που δραστηριοποιούνται στη ΒΙΠΕΗ.

Ο Πρόεδρος της ΤΕΕ/ΤΑΚ Γιώργος Ταβερναράκης και του ΣΕΒΠΗ Λευτέρης Αντωνακάκης ευχαρίστησαν την Περιφέρεια, τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη, για τη διαχρονική στήριξη-συνεργασία που υπάρχει με τους παραγωγικούς φορείς. 

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΒ. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content