Ταυτοποιήθηκε η σορός της Μαίρης από τη Μεσαρά

Συνεχίζονται οι ταυτοποιήσεις των σορών από τους νεκρούς της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη.

Την ώρα που ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων νεκρών από την φονική σύγκρουση των δύο τρένο είναι μέχρι αυτή την ώρα 57, το δύσκολο έργο της αναγνώρισης των νεκρών συνεχίστηκε σήμερα.

Σήμερα (4/3) ταυτοποιήθηκε και η σορός της Μαίρης από την Μεσαρά. Η 50χρονη γυναίκα εργαζόταν στο κυλικείο του τρένου που συγκρούστηκε με την μοιραία αμαξοστοιχία. Η οικογένειά της πήγε στην Λάρισα για να δώσει δείγμα DNA, όπως έκαναν και άλλες οικογένειες προκειμένου να ταυτοποιηθούν οι σοροί.

Aκόμη 4 νεκροί του δυστυχήματος των Τεμπών ταυτοποιήθηκαν σήμερα

Πέρα από την Μαίρη, σήμερα ταυτοποιήθηκαν ακόμη 4 σοροί επιβατών του μοιραίου τρένου ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των ταυτοποιημένων σορών σε 55.

Ταυτοποιήθηκε ακόμη η 19χρονη Αναστασία Παπαγγελή από τα Καλάβρυτα η οποία επέβαινε στο μοιραίο Intercity προκειμένου να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε στη Γεωπονική του ΑΠΘ.

Ταυτοποιήθηκε ακόμη η σορός του Γιώργου Παπάζογλου, φοιτητή του τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ, ο οποίος επέστρεφε από την Αθήνα που είχε περάσει το τριήμερο. Η θέση του ήταν στο βαγόνι τρία, ωστόσο λίγη ώρα πριν τη μοιραία σύγκρουση μετέβη στο κυλικείο για να αγοράσει νερό, με αποτέλεσμα τη στιγμή της συντριβής στα Τέμπη να βρίσκεται στο σημείο του τρένου που επλήγη περισσότερο.

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα η σορός του 20χρονου φοιτητή Αναστάσιου Κουτσόπουλου, ο οποίος επέστρεφε στη Θεσσαλονίκη όπου σπούδαζε αφού είχε περάσει το τριήμερο στην πατρίδα του στην Καρδίτσα.

Στα θύματα που ταυτοποιήθηκαν σήμερα και ο ελεγκτής του μοιραίου τρένου των Τεμπών ο 55χρονος Γιάννης Τζοβάρας από τη Στυλίδα.

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content