Συμβάσεις για αποκατάσταση φθορών στους δρόμους
Δυο συμβάσεις, μια για την αποκατάσταση φθορών στους δρόμους του Ηρακλείου και μία για την μίσθωση μηχανημάτων συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου υπέγραψε το πρωί της Δευτέρας 6 Απριλίου ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Αυτεπιστασίας, Πρασίνου και Καθημερινότητας Γιάννης Αναστασάκης. 

Συγκεκριμένα, ο Αντιδήμαρχος και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας,  υπέγραψαν σύμβαση  για την «Επισκευή φθορών οδοστρωμάτων στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Ηρακλείου», με τελικό ποσό τις 322.210,71 ευρώ.  Το χρονοδιάγραμμα της είναι 18 μήνες από την  υπογραφή και προβλέπει την επισκευή των φθορών που παρουσιάζει το οδόστρωμα στους δρόμους της πόλης καθώς και μικρές διαπλατύνσεις. 

Επίσης, υπεγράφη από τον Αντιδήμαρχο η σύμβαση με τίτλο «Μίσθωση ερπυστριοφόρων χωματουργικών μηχανημάτων»  με τελικό ποσό τις  69.787, 20 ευρώ,  η οποία συμπεριλαμβάνει 1 τσαπάκι, μία τσάπα και 1 φορτηγό των 20 τόνων. 

Τα μηχανήματα αυτά θα χρησιμοποιηθούν στην συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας και στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών. 

 

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content