Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Καρπαθάκη


Θερμό συλλυπητήριο μήνυμα απευθύνει ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας για την απώλεια του αγαπητού καθηγητή και υποδιευθυντή του Λυκείου Γαζίου, Γιώργου Καραπαθάκη, αναφέροντας:

«Έφυγε αλλά μένουν ζωντανά όσα δίδαξε. Παρών ως το τέλος, για να κρατήσει άσβεστη τη φλόγα της γνώσης στους μαθητές του.

Σήμερα το Γάζι δε θρηνεί μόνο έναν αγαπητό καθηγητή, αλλά ένα σπάνιο άνθρωπο. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του, αλλά και στην εκπαιδευτική κοινότητα του Λυκείου Γαζίου.

Καλό ταξίδι Γιώργο Καρπαθάκη…»

 

pastedGraphic.png

Συλλυπητήρια δήλωση της δημοτικής παράταξης Μαλεβιζίου ΝΕΟΙ ΔΡΟΜΟΙ για το θάνατο του καθηγητή Γιώργου Καρπαθάκη.

Έφυγε σήμερα ο Γιώργος Καρπαθάκης, καθηγητής  για πολλά χρόνια στο Λύκειο Γαζίου, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό. Ιδιαίτερα αγαπητός στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς.

Πολύπλευρη  η προσφορά του σαν ανθρώπου, οικογενειάρχη, εκπαιδευτικού, υποδιευθυντή, αλλά και με συμμετοχή στα κοινά. 

Πάλεψε μέχρι το τέλος, παρών στα καθήκοντα του, δίνοντας τη τελευταία του μάχη με αξιοπρέπεια και  δύναμη που ήταν χαρακτηριστικά της ζωής του. 

Τα θερμά συλλυπητήρια της παράταξης μας στους οικείους του. 

 

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Βιάννου

για το χαμό του Γιώργου Καρπαθάκη

Στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Γιώργου Καρπαθάκη, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Μηνάς Σταυρακάκης, στέλνει το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα:

«Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τα συναισθήματα που νιώθω στο άκουσμα του τόσο πρόωρου χαμού, του συγχωριανού, του συμμαθητή, μα πάνω απ΄ όλα του πολύ καλού μου φίλου, Γιώργου Καρπαθάκη.

Ένας πολύ αξιόλογος εκπαιδευτικός, ένας άνθρωπος, υπέρμαχος της ανιδιοτελούς προσφοράς και ιδιαίτερα αγαπητός σε όλη την κοινωνία, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, άφησε την τελευταία του πνοή, σκορπώντας τη θλίψη σε όλους μας

Θα θυμάμαι το Γιώργο, έχοντας στο μυαλό και την καρδιά μου, τις καλύτερες αναμνήσεις. Στην οικογένεια του εκφράζω τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

 

 ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content