Συγκλονιστικό το βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση σε ζευγάρι στις Γούβες

Ενα συγκλονιστικό βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης στο ζευγάρι στην ταβέρνα των Γουβών έφερε στο φως ο τηλεοπτικός σταθμός Αlpha.

Στο βίντεο  φαίνεται καρε καρε η επίθεση, από την οποία τραυματίστηκαν ο άνδρας και η συζυγός του μπροστά στα παιδιά τους που ευτυχώς δεν έπαθαν κάτι.

Ο 37χρονος που έπεσε θύμα, καθόταν μαζί με την σύζυγό του, σε τραπέζι της ταβέρνας. Μπροστά τους σταματάει ένα αυτοκίνητο και κατεβαίνουν 5 άνθρωποι.

Η γυναίκα σηκώνεται και σπρώχνει έναν άνδρα που πλησιάζει απειλητικά. Εκείνος την σπρώχνει και ορμάει στον σύζυγό της. Στη συνέχεια εμφανίζεται άλλος άνδρας με όπλο στο χέρι.

Ακολούθησε επεισόδιο με καρέκλες ακόμα και ταμπέλες της ταβέρνας να γίνονται «όπλα» πάνω στον καβγά. Μετά από λίγο ο άνδρας με το πιστόλι πυροβολεί επανειλλημένα τον 37χρονο ο οποίος δέχεται συνολικά 3 σφαίρες, στην κοιλιά και στο θώρακα.

Σημειώνεται πως για το περιστατικό έχουν γίνει συλλήψεις τριών ανδρών. Μάλιστα προθεσμία ώστε να απολογηθούν τη Δευτέρα ζήτησαν και πήραν σήμερα κατά την προσαγωγή τους στον Εισαγγελέα οι δυο από τους τρεις δράστες της αιματηρής επίθεσης.

Στους δυο δράστες, 29 και 32 ετών, καθώς ο τρίτος 27 ετών βρίσκεται στο νοσοκομείο για νοσηλεία, ασκήθηκαν διώξεις για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο από κοινού και κατά συρροή καθώς και συνέργεια σε απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή. Επίσης τους βαρύνουν διώξεις για παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ