Συγκίνηση για την απώλεια της Ελένης Φαραγκουλιτάκη

Mια πολύ γνωστή και αγαπητή Ηρακλειώτισσα, η Ελένη Φαραγκουλιτάκη, έφυγε χθες Τρίτη από τη ζωή σε ηλικία 74 ετών, μετά από άνιση μάχη που έδωσε με την επάρατη νόσο, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.
Ήταν μια πολύ αξιόλογη εκπαιδευτικός και πρόσφερε ανεκτίμητες υπηρεσίες στον καίριο τομέα της. Όμως οι δραστηριότητές της επεκτείνονταν πολύ πέραν της επαγγελματικής της ιδιότητας.
Θυγατέρα του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Γεωργίου Φαραγκουλιτάκη (Σκουτελογιώργη), ακολούθησε το δρόμο του χρέους και της ηθικής που της δίδαξε εκείνος και αφιέρωσε σημαντικό μέρος της ζωής της στην προσφορά πολύπλευρων υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο.
Αξιοποιώντας τα προσωπικά της προσόντα, ανέπτυξε πολλά ενδιαφέροντα και διακρινόταν ανέκαθεν για τον δυναμισμό της, τις στέρεες απόψεις της αλλά και το θάρρος της γνώμης της.
Η κηδεία της Ελένης Φαραγκουλιτάκη θα γίνει σήμερα Τετάρτη και ώρα 12 το μεσημέρι, από τον ιερό ναό του Αγίου Τίτου.. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 11 το πρωί.
Η “ΝΕΑ ΔΡΑΣΙΣ” απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

 

Για την απώλεια της Ελένης Φαραγκουλιτάκη, ο αγαπημένος της αδελφός Νίκος Φαραγκουλιτάκης έκανε την ακόλουθη ανάρτηση:

Η αδελφή μου Ελένη Φαραγκουλιτάκη, έφυγε σήμερα από τη ζωή.
Υπήρξε παιδαγωγός, καλλιτέχνιδα, ζωγράφος, καλλίφωνος, φωτογράφος, πολυπράγμων, ενώ ως προσωπικότητα ήταν αλτρουίστρια, πάντα με κέφι και θετική διάθεση και εξαιρετικά δυναμική. Υπερασπιζόταν πάντα με σθένος αυτά που πίστευε, ενώ στήριζε ακούραστα όσους την χρειάζονταν. Άγγιξε τις ζωές πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των εκατοντάδων μαθητών της, αλλά και όλων όσων την γνώρισαν και μοιράστηκαν λίγες ή πολλές στιγμές μαζί της, εκπαιδευτικές, καλλιτεχνικές ή καθημερινές.
Αγωνίστρια, όπως πάντα, πολέμησε τον καρκίνο μέχρι την τελευταία στιγμή με το μοναδικό της θάρρος, αποφασιστικότητα, αξιοπρέπεια και αισιοδοξία.
Θα σε αγαπούμε για πάντα και θα ειμαστε μαζί με τη Μαρω σου!!!

 

 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content