Συγκέντρωση για την Υγεία στην πλατεία Ελευθερίας

Μεγάλη, παγκρήτια συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου, με αίτημα την επίλυση των προβλημάτων που υπάρχουν στον τομέα της Υγείας.

Πολίτες και από τους τέσσερις νομούς της Κρήτης κατέκλυσαν το κέντρο του Ηρακλείου εκδηλώνοντας την συμπαράστασή τους στους υγειονομικούς και απαιτώντας την λήψη ουσιαστικών μέτρων για την δημόσια Υγεία.

Διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στην δημόσια υγεία 

Την διαχρονική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης στον τομέα της δημόσιας υγείας εξέφρασε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης στο πλαίσιο συνάντησης με εκπροσώπους εργαζομένων και γιατρών που υπηρετούν στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Η συνάντηση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης, μετά την προγραμματισμένη κινητοποίηση εργαζομένων και φορέων για την δημόσια υγεία που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας του Ηρακλείου. 

Ο Σταύρος Αρναουτάκης βεβαίωσε τη στήριξη της Περιφέρειας στα δίκαια αιτήματα για στελέχωση των δομών υγείας με ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, προκειμένου να λειτουργήσουν με επάρκεια όλα τα νοσοκομεία της Κρήτης καθώς και ο ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός με τον οποίο η Περιφέρεια Κρήτης έχει εξοπλίσει τα ιδρύματα του νησιού.   

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και τοποθετήθηκαν υποστηρικτικά ως υγειονομικοί που έχουν γνώση της λειτουργίας του συστήματος υγείας, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ευάγγελος Ζάχαρης, ο Αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και κινητών μονάδων υγείας Γιώργος Πιτσούλης, ο εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Δημόσιας Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς καθώς και ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης. Παραβρέθηκε επίσης ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης. 

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content