Στο Βόλο 8 Αξιωματικοί της Αστυνομίας από την Κρήτη

Στο Βόλο βρίσκονται 8 Αξιωματικοί της Αστυνομίας από την Κρήτη στο πλαίσιο του 32ου συνεδρίου των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. που πραγματοποιείται στις 22 και 23 Νοεμβρίου με θέμα “Επάγγελμα Αστυνομικός 2010-2022 – Στην πρώτη γραμμή των κρίσεων”.

Το “παρών” από την Κρήτη έδωσαν, Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης – Γ’ Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας και Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Ηράκλειου Αστυνόμος Β’ Στέλιος Καρακούδης, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης και Διοικητής της Τροχαίας Αγίου Νικολάου Πέτρος Ζερβάκης, η Α’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης και Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Βορείου Οδικού Άξονα Κρήτης Ελένη Παπαθανασίου, ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ένωσης και προϊστάμενος της ομάδας πεζών περιπολιών του Α’ Α.Τ. Ηρακλείου Αστυνόμος Β’ Γιάννης Μαραβελάκης και οι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αξιωματικών Κρήτης, ο Διοικητής του Τμήματος Αντιμετωπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της ΓΕ.Π.Α.Δ. Κρήτης Αστυνόμος Α’ Μανώλης Πιπεράκης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου Αστυνομικός Υποδιευθυντής Γιώργος Μακρογιαννάκης, ο Αστυνόμος Β’ Γιώργος Δοξαστάκης της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου και ο Υπαστυνόμος Β’ Βισκαδούρος Μάριος του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηρακλείου..

Στο συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας παραβρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Μιχάλης Καραμαλακης.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content