Στο πλευρό του Μιχ. Καραμαλάκη νέοι υποψήφιοι

Δέσμευση, εμπειρία, ενθουσιασμός και εργατικότητα είναι τα χαρακτηριστικά που διακρίνουν τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με Επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Τα πρόσωπα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο θέλουν μια δίκαιη κοινωνία και έναν καλύτερο Δήμο Ηρακλείου για όλους τους πολίτες. Στο σύνολο τους είναι άνθρωποι ευαισθητοποιημένοι για τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα.

Χρυσούλα Λουκαδάκη – Πολιτικός Μηχανικός 

«Εύχομαι καλή επιτυχία στον κύριο Καραμαλάκη Μιχάλη.

Στόχος είναι μια άριστη συνεργασία για το καλό του τόπου μας και το μέλλον των  παιδιών μας.»

Παρασκευή Παναγιωτάκη – Αισθητικός

«Με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είναι υποψήφια στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλό του τόπου μας.»

Μαρία Πασπαλάκη – Ξενοχοϋπάλληλος

«Επιθυμία μου να αναπτυχθεί το τόπο μου. Το Ηράκλειο να γίνει μια σύγχρονη πόλη και η ενδοχώρα να αναβαθμιστεί όπως της αξίζει. Ο κ. Καραμαλάκης έχει όλες τις ικανότητες για να το καταφέρει.»

Γρηγορία Χριστοπούλου – Γυμνάστρια

«Θέλω να προσφέρω όσα περισσότερα μπορώ στον τόπο που αγαπώ. Μαζί με τον κ. Καραμαλάκη θα τα καταφέρουμε.»

Άννα Πουλακάκη – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Ιδιαίτερη για εμένα η τιμή που μου έκανε ο κ. Καραμαλάκης να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Ηράκλειο, η Πόλη μας». Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να αλλάξει όψη το Ηράκλειο».

Μανώλης Λιναρδάκης – Βοηθός Φυσικοθεραπευτή

«Eίμαι ευτυχής που ειμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη. Είμαι εργατικός και θέλω να προσφέρω στην κοινότητα μου. Με χαρά στηρίζω την προσπάθεια του κ. Καραμαλάκη».

Βασιλεία Χιωτάκη – Ξενοδοχοϋπάλληλος

«Η πρόταση του κ. Καραμαλάκη να είμαι υποψήφια με χαροποίησε ιδιαίτερα. Θέλω να προσφέρω στον Δήμο συνολικά, ώστε η καθημερινότητά μας να γίνει καλύτερη.»

Άννα Μοσχολάκη – Γεωπόνος

«Η πρόθεση μου είναι να συνεισφέρω όσο μπορώ στην κοινότητα μου, να βοηθήσω στην ανάπτυξη του τόπου μου και την βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μου.»

Καλαϊτζάκης – Ξενοδοχοϋπάλληλος

«Ο λόγος που επέλεξα να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές στο πλευρό του Μιχάλη Καραμαλάκη είναι γιατί αγαπώ τον τόπο που ζω και θέλω να προσφέρω στους συμπολίτες μου».

Ευγενία Χανδάκα – Iδιοκτήτρια του κέντρου προσχολικής αγωγής «Kids Academy»

«Δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εκπαίδευσης. Μέσα από την ενασχόληση μου με τα παιδιά αναγνωρίζω τις ανάγκες του τόπου μου στην παιδεία και την εκπαίδευση και θέλω να προσφέρω τα μέγιστα. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και να υπηρετήσω με τις γνώσεις και την εμπειρία που διαθέτω τον τόπο και τους συμπολίτες μου».

Βασιλεία Κορνελάκη – Δημόσιος Υπάλληλος

«Έχω μεγάλη θέληση να βοηθήσω τον τόπο που ζω. Πιστεύω ότι μαζί με τον κ. Μιχάλη Καραμαλάκη πράξουμε τα δέοντα για να αλλάξουμε σελίδα στον Δήμο Ηρακλείου.»

Παρασκευή Καλομοίρη – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι πολλά. Επιθυμώ να συμβάλω κι εγώ με τη σειρά μου στο όραμα του κ. Καραμαλάκη, ώστε το Ηράκλειο να γίνει μια πόλη προσβάσιμη για όλους.»

Ελένη Αθανασάκη –Ελεύθερος Επαγγελματίας 

«Η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών του Ηρακλείου είναι ο στόχος όλων. Ο κ. Καραμαλάκης πιστεύω ότι διαθέτει τις ικανότητες για να το καταφέρει και να φέρει την ανάπτυξη που αξίζει στην πόλη και την ενδοχώρα του Ηρακλείου».

Μαρίνα Πετρίδη Μπιγικάκη – Ιδιωτική Υπάλληλος

«Ιδιαίτερη τιμή για μένα να στηρίξω τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Καραμαλάκη. Έναν καταξιωμένο άνθρωπο με ήθος και όραμα. Ασχολούμαι πρώτη φορά με τα κοινά και θα είμαι υποψήφια τοπική σύμβουλος στο Δημοτικό διαμέρισμα  Πυργού. Θα παλέψω για την καθημερινότητα των συνδημοτών μου με όλη μου την δύναμη». 

Μαίρη Παπαδογιαννάκη – Ελεύθερος Επαγγελματίας

«Είναι χαρά μου που είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του κ. Καραμαλάκη. Είμαι πεπεισμένη ότι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.»

Θάλεια Σιδερή – Ιδιωτική Υπάλληλος


«Συστρατεύομαι με ελπίδα και όραμα δίπλα σε έναν άνθρωπο που με την εμπειρία του θα αγωνιστεί για ένα Ηράκλειο ανθρώπινο, μοντέρνο, καθαρό και φιλικό προς τους πολίτες του. Μαζί με τον Μιχάλη Καραμαλάκη».

Άννα Μαλλιαράκη –  Πτυχιούχος Αρχαιοφύλακας

«Είναι μεγάλη μου τιμή και ανταποκρίθηκα με χαρά στην πρόσκληση του κ. Καραμαλάκη. Η εντιμότητα και η ικανότητα του να δρα αποτελεσματικά εγγυώνται την ανάπτυξη και πρόοδο του τόπου μας. Όσο αφορά τον τομέα του πολιτισμού, είμαι βέβαιη ότι θα συνεισφέρει τα μέγιστα στην ανάδειξη και προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς».

Στέλλα Μαραγκάκη – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Ξεκινάμε μαζί θέτοντας τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον… ενωμένοι μπορούμε!»

Γιώργος Μαργαριτάκης – Επιχειρηματίας Εστίασης 

«Έχω διάθεση για να βελτιώσω την καθημερινότητα των συντοπιτών μου. Να κάνουμε καινοτόμες ιδέες, πράξη. Οι στόχοι είναι υψηλοί και δεσμεύομαι να παλέψω για την βελτίωση της καθημερινότητας μας. Μέσα από τα ταξίδια σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, μπορώ να βάλω το δικό μου «λιθαράκι», στην ανάπλαση του Δήμου. Είμαι πάντα παρών σε όλες τις εξελίξεις της πόλης μου. Είμαι παρών και τώρα ,που η τοπική αυτοδιοίκηση, με υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Καραμαλάκη, ζητά την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο».

Ειρήνη Παπαδάκη – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Ομορφαίνουμε τη γειτονιά μας! Ομορφαίνουμε τη ζωή μας! Συμμετέχω κι εγώ για να στηρίξω την περιοχή που γεννήθηκα και ζω, το 2ο δημοτικό διαμέρισμα Hρακλείου (Kατσαμπάς, Πόρος, Aγία Aικατερίνη, Xρυσοπηγή, Πατέλες). O εξωραϊσμός στις γειτονιές, τους χώρους πρασίνου, η καθαριότητα, η προώθηση αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, η ενίσχυση της γυναικείας επιχειρηματικότητας αποτελούν τους βασικούς στόχους μου. Αποφάσισα να ενταχθώ στην ομάδα του Μιχάλη Καραμαλάκη που αποτελείται από ανθρώπους με ανοιχτά μυαλά , διευρυμένους ορίζοντες και πραγματική θέληση να αναπτύξουν το Ηράκλειο απ’ άκρη σε άκρη. Έχουμε την δύναμη την ευαισθησία και κυρίως την εργατικότητα να το πετύχουμε. »

Μαρία Ανωγειανάκη – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Με ιδιαίτερη χαρά και τιμή αποδέχθηκα την πρόταση του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη για να συμμετέχω στην δυναμική του ομάδα. Επιθυμώ να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις στην ανάπτυξη και αξιοποίηση της ιστορίας του τόπου μου, του Προφήτη Ηλί, για την επίτευξη των κοινών μας στόχων και να σταθώ με σεβασμό και αγάπη προς τους συμπολίτες μου!»

Σταύρος Μαλιωτάκης – Αγρότης

«Δέχτηκα με μεγάλη χαρά την πρόταση του κ. Καραμαλάκη να συμμετέχω στον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» ως υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο του Προφήτη Ηλία. Πιστεύω ότι με τον κ. Καραμαλάκη μπορούμε να πετύχουμε όλα όσα έχει ανάγκη αυτός ο τόπος για να πάει μπροστά». 

Μάρκος Ανωγειανάκης – Ιδιωτικός Υπάλληλος

«Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του κ. Καραμαλάκη, γιατί διαπίστωσα ότι ο Δήμος μας δεν θέλει θεωρίες και ευχόλογα, θέλει πράξεις και αποτελεσματικότητα, κάτι που αντιπροσωπεύει τον υποψήφιο δήμαρχο Ηρακλείου κ. Καραμαλάκη».

Βασιλική Καραγιαννάκη – Καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής

«Είναι τιμή για εμένα να συμμετέχω στο συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» με τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Μιχάλη Καραμαλάκη, στο τοπικό συμβούλιο του Προφήτη Ηλία. Ως μητέρα τριών παιδιών, βιώνοντας και η ίδια τα οξυμένα προβλήματα της καθημερινότητας, έχω πλήρη συνείδηση των κρίσιμων προβλημάτων που αντιμετωπίζει μεγάλη μερίδα συντοπιτών μου και θέλω να προσφέρω στην δύσκολη προσπάθεια επίλυσης αυτών, στο πλευρό του κ. Μιχάλη Καραμαλάκη».

Γιώργος Μαγουλάκης – Τεχνικός Δικτύων

«Η μεγάλη μου αγάπη για την πόλη μου, μου έδωσε το κίνητρο να κινητοποιηθώ και με μεγάλη μου χαρά να σταθώ πλάι στον Μιχάλη Καραμαλάκη, του οποίου τα όνειρα για το Ηράκλειο, είναι έμπνευση για μένα. Θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια και από εμένα μαζί με το σύνολο των ανθρώπων που απαρτίζουν τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας», για να γίνει αυτή η πόλη υποδειγματική στην Ελλάδα και στη Μεσόγειο».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ
Click to Hide Advanced Floating Content