Στο Λασίθι ολοκλήρωσε την επίσκεψή του ο Κ. Σκρέκας

Με την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα στο νομό Λασιθίου ο υπουργός Περιβάλλοντος Κώστας Σκρέκας, ολοκλήρωσε την τριήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, ενημερώνοντας τους τοπικούς φορείς για τις προωθούμενες διορθώσεις στους δασικούς χάρτες.

Με την άφιξή του στον Άγιο Νικόλαο, ο υπουργός είχε συνάντηση με Βουλευτές του Νομού Λασιθίου.

Ακολούθησε συνάντηση στο Επιμελητήριο Λασιθίου με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης, Συντονίστρια Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης, Δημάρχους του  Νομού Λασιθίου και τον Διευθυντή Δασών.

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε και με το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Λασιθίου , το Τεχνικό Επιμελητήριο Λασιθίου, τον Δικηγορικό Σύλλογο και Εκπροσώπους Συνεταιριστικών Οργανώσεων & Αγροτικών Συλλόγων.

 

 Ο Περιφερειάρχης Κρήτης για τους δασικούς χάρτες

Στις διορθώσεις-αναμόρφωση των Δασικών χαρτών που είναι αίτημα του Περιφερειακού συμβουλίου, Αυτοδιοίκησης, φορέων, αγροτών, πολιτών, στις μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές που θα υπάρξουν, αλλά και στην πολιτική βούληση της Κυβέρνησης για τις αναγκαίες διορθώσεις, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, σε διαδοχικές συναντήσεις που είχαν σήμερα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης στο Ηράκλειο και στο Επιμελητήριο Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο με τον Υπουργό Περιβάλλοντος.

Όπως δήλωσε ο Περιφερειάρχης Στ. Αρναουτάκης, “η ολοκλήρωση των δασικών χαρτών και κτηματολογίου θα δώσουν τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης”.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ