Σε Προφήτη Ηλία και Αρχάνες η πρωτοβουλία «Η Αλλαγή που Αξίζουμε»

Με τις θεματικές της στήριξης της οικογένειας, της αντιμετώπισης του δημογραφικού ζητήματος, καθώς και το μέλλον του επαγγελματικού και ερασιτεχνικού αθλητισμού, συνεχίζονται οι θεματικές εκδηλώσεις της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη, στο νομό Ηρακλείου.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα διεξαχθούν δύο εκδηλώσεις στον Προφήτη Ηλία και τις Αρχάνες, αντίστοιχα.
Η πρώτη εκδήλωση με θέμα: «Δεμένη Οικογένεια – Ισχυρή Κοινωνία: θέτοντας τα θεμέλια της δημογραφικής άνθισης» θα πραγματοποιηθεί στον Προφήτη Ηλία Ηρακλείου, ώρα 4:30μ.μ., στην Αίθουσα του Πολυκέντρου-ΚΔΑΠ Τεμένους.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, εισηγήσεις θα πραγματοποιήσουν οι: Ιάσων Φωτήλας, Αν. Τομεάρχης Υγείας ΝΔ – Βουλευτής Αχαΐας, Μαρία Τσικανδυλάκη, Αν. Γραμματέας Ποιότητας Ζωής ΝΔ και Γεωργία Μαστοράκη, Παιδαγωγός – Δ/ντρια Παιδικών Σταθμών.

Αργότερα, την ίδια ημέρα επίσης, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Η Αλλαγή που Αξίζουμε» του κ. Λ. Αυγενάκη το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται στις Αρχάνες, με την θεματική του αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα με θέμα: «Ερασιτεχνικός και επαγγελματικός αθλητισμός: διασφαλίζοντας το μέλλον του». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6:30μ.μ., στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Αρχανών.

Για το θέμα θα μιλήσουν οι: Ιάσων Φωτήλας, Αν. Τομεάρχης Υγείας ΝΔ – Βουλευτής Αχαΐας και Νίκος Τζώρτζογλου, Πρόεδρος ΕΠΣΗ. Ενώ, χαιρετισμό θα απευθύνουν οι: Αντώνης Παπαδάκης, Επιχειρηματίας, Νίκος Στάθογλου, μέλος ΔΣ ΑΟ «ΓΙΟΥΧΤΑ» και Μάνθος Πουλινάκης, Ποδοσφαιρικός Παράγων.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΡΘΡΑ